Revelion 2021. Cea mai lungă şi spectaculoasă petrecere este la România TV, show-ul de care se va vorbi tot anul viitor

Revelion 2021. Cea mai lungă şi spectaculoasă petrecere este la România TV, show-ul de care se va vorbi tot anul viitor

Revelion 2021 la România TV va fi o petrecere de neuitat, menită să ne mai descreţească frunţile la finalul acestui an al pandemiei. Politicienii, miniştrii, analiştii şi jurnaliştii, fac duete cu artiştii, la Revelionul România TV, un show maraton care va începe în Ajunul Anului Nou, la ora 16.00, şi se va încheia tocmai în dimineaţa primei zile din 2021.

Se anunţă a fi cel mai tare show al pandemiei, o petrecere nemaipomenită, cu melodii de suflet, momente memorabile în aceste vreme de restrişte, Revelionul despre care va vorbi din nou toată ţara.Alte ArticoleTradiţii şi obiceiuri de Anul Nou în lume. În Scoţia se …MESAJE DE SFANTUL VASILE 2021. Cele mai frumoase felicitări …AJUNUL ANUL NOU 2021. Ce trebuie să faci la miezul nopţii pentru …

Citeşte şi MESAJE DE ANUL NOU 2021. Cele mai frumoase urări de Revelion 2021

Cel mai lung şi mai spectaculos Revelion este şi în acest an la România TV, singurul show acceptat de toată ţara în condiţiile în care anul acesta, de Revelion, petrecerile private sunt interzise. De altfel, autoritățile susțin că, deși polițiștii nu pot intră în locuințe, pot da amenzi pentru tulburarea liniștii publice. O astfel de amendă este cuprinsă între 500 și 2.500 de lei pentru participanți, iar proprietarii, în cazul în care este vorba despre un spațiu închiriat, pot fi amendați cu până la 10.000 de lei.

În astfel de condiţii, Revelion 2021 la România TV este alternativa cea mai sigură pentru distracţie şi voie bună, pentru a intra în 2021 cu zâmbetul pe buze.

Sursa: RomaniaTV

loading...