Revelion 2021. Spectacolul de artificii din Auckland a adunat mii de oameni

Revelion 2021. Spectacolul de artificii din Auckland a adunat mii de oameni

Revelion 2021. Primarul oraşului, Phil Goff, a spus că show-ul de lumini este un mod minunat prin care oraşul marchează finalul unui an plin de provocări.

„Mulţumită incredibilului efort făcut de toţi neozeelandezii pentru a elimina Covid-19, suntem în poziţia de a ne putea trăi vieţile relativ normal. Oamenii pot merge la serviciu şi la şcoală, se pot întâlni cu prietenii şi economia noastră este una dintre cele mai deschise din lume. Asta merită sărbătorit”, a spus el, potrivit News.ro.Alte ArticoleTatăl lui Boris Johnson a depus actele să devină cetăţean …Starea de urgenţă a fost prelungită până pe 7 februarie …Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA n-a mai apucat …

Citeşte şi: MESAJE DE ANUL NOU 2021. Cele mai frumoase urări de Revelion 2021

Restricţii Revelion 2021

​Autoritățile nu introduc noi restricții în perioada Anului nou, însă cele în vigoare se mențin. Și în noaptea de Revelion este interzisă deplasarea cetățenilor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a afirmat recent că nu există discuţii pentru impunerea unor noi măsuri sanitare suplimentare de restricții, dar a îndemnat populaţia să respecte restricţiile existente pentru că acestea previn răspândirea chiar şi a noii tulpini.

„Nu avem discuţii despre condiţii suplimentare, dar sper ca lumea să respecte, de Anul Nou, de Revelion, restricţiile care există. Noua tulpină a început să apară şi în alte ţări, dar nu cred că este evitabil să apară şi la noi, dar important este să respectăm măsurile actuale, pentru că acestea previn răspândirea inclusiv a noii tulpini”, a declarat Raed Arafat.

Sursa: RomaniaTV