Tensiuni în PNL chiar şi în Ajunul Anului Nou. „Lui Marcel Boloș i s-a refuzat șansa de a fi parlamentar. Nu a fost o vedetă, a stat cu modestie la locul lui”

Tensiuni în PNL chiar şi în Ajunul Anului Nou. „Lui Marcel Boloș i s-a refuzat șansa de a fi parlamentar. Nu a fost o vedetă, a stat cu modestie la locul lui”

Sunt tensiuni în PNL chiar şi în Ajunul Anului Nou. Deputatul Florin Roman i-a luat apărarea lui Marcel Boloş despre care susţine că a fost tras pe linie moartă de partid, cu toate că „a slujit țara în pandemie”.

Tensiuni în PNL chiar şi în Ajunul Anului Nou. Florin Roman critică deciziile liderilor: „Au renunțat cu atâta ușurință la un profesionist desăvârșit”Alte ArticoleMăsuri pentru HORECA, anunţate în Ajunul Anului Nou. Mesajul …Florin Cîţu explică de ce a îngheţat salariile bugetarilor. …Nicușor Dan: ”Subvenţia termică este o anomalie”

„Marcel Boloş a fost, sincer să fiu și fără să se supere alți colegi, ministrul care ne-a salvat din punct de vedere economic, în timpul pandemiei, prin banii europeni pe care a reușit sa-i atragă! A salvat sute de milioane de la dezangajare pentru România și a adus miliarde de euro, bani noi, într-o perioadă de criză! A fost preferatul meu în guvernul trecut. Un ardelean serios, modest și eficient! Nu a fost o vedetă, a stat cu modestie la locul lui.

Dacă în cazul Violetei Alexandru am pierdut noi ca PNL un ministru bun, dar am câștigat un parlamentar grozav, lui Marcel Boloş i-a fost refuzata aceasta șansă. O merita din plin!

Sper ca finalul de an să le dea minte celor care au renunțat cu atâta ușurință la un profesionist desăvârșit ca Marcel Boloș și sa îl vedem in guvernul Citu! Romania are nevoie de el! Mulțumim domnule Bolos pentru cum v-ați slujit țara în pandemie!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Citeşte şi: Proteste în toată ţara în Ajunul Anului Nou. Poliţiştii pichetează prefecturile şi Ministerul de Interne, nemulţumiţi de îngheţarea salariilor

În Guvernul condus de Florin Cîţu, Cristian Ghinea a preluat mandatul de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

Citeşte şi: Florin Cîţu explică de ce a îngheţat salariile bugetarilor. „Vor aduce o economie la buget”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...