CONCERTUL DE ANUL NOU VIENA 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Schimbare uriaşă, poţi aplauda în direct de acasă

CONCERTUL DE ANUL NOU VIENA 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Schimbare uriaşă, poţi aplauda în direct de acasă

CONCERTUL DE ANUL NOU VIENA 2021. Şi în 2021, în ciuda pandemiei de Corona: Orchestra Filarmonică din Viena va susţine Concertul de Anul Nou în Sala de Aur a Musikverein. Concertul este vizionat de întreaga lume şi prima zi din noul an este celebrată cu ocazia acestui eveniment.

Live concertul de Anul NouAlte ArticoleSFANTUL VASILE 2021. Tot 10 lucruri pe care trebuie să faci …Dana Budeanu a ales „fătălăul anului 2020”Sfântul Vasile 2021. Tradiţii şi superstiţii care trebuie …

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va fi interactiv, performanţa artiştilor va putea fi aplaudată în direct de spectatorii care se înscriu online

Organizatorii Concertului de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, programat pe 1 ianuarie, oferă spectatorilor din întreaga lume, pentru prima dată, posibilitatea de a reacţiona, în direct, la performanţa artiştilor, informează un comunicat de presă al Forumului Cultural Austriac.

„În condiţiile unei situaţii cu totul neobişnuite, provocate de pandemia de coronavirus, pentru a nu priva orchestra dirijată de maestrul Riccardo Muti de reacţiile spectatorilor, Radioteleviziunea austriacă ORF a imaginat un proiect special ce se adresează publicului din întreaga lume. Pentru prima dată, milioanele de oameni ce urmăresc acest concert în peste 90 de ţări din întreaga lume vor putea reacţiona, în direct, la performanţa artiştilor. În cadrul unei colaborări cu compania Poet Audio din Graz, producător de sisteme de sunet wireless de înaltă calitate, cele două părţi ale concertului vor putea fi aplaudate live de mii de spectatori. Această contribuţie sonoră live din partea publicului este o dovadă în plus de apreciere pentru comunitatea artistică, într-un moment în care aceasta se află în impas în întreaga lume”, se arată în comunicat.

CONCERT ANUL NOU VIENA 2020. Scandal de la marşul lui Radeţki VIDEO

CONCERTUL DE ANUL NOU VIENA 2021. Potrivit sursei citate, spectatorii vor avea posibilitatea să-i aplaude pe artişti în direct, după ce s-au înscris online prin intermediul site-ului www.mynewyearsconcert.com, indiferent dacă se află în faţa unui computer, a unei tablete sau a unui smartphone.

„Aplauzele vor fi difuzate atât în sala Musikverein, cât şi în transmisiunea în direct a ORF. Sunetul colectiv al bătăilor din palme va fi generat de un software special instalat pe şase servere şi va putea fi auzit în cele 20 de boxe amplasate în Sala de Aur”, se precizează în comunicat.

De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea să încarce, în avans, pe site-ul www.mynewyearsconcert.com, o fotografie care să exprime entuziasmul pentru concert. O selecţie din aceste imagini, cu informaţii despre localizarea geografică a spectatorilor, va fi prezentată de ORF în timpul aplauzelor live.

Sursa: RomaniaTV

loading...