Horoscop 4 ianuarie 2021. Discuţii în contradictoriu şi nevoia de a ieşi în evidenţă

Horoscop 4 ianuarie 2021. Discuţii în contradictoriu şi nevoia de a ieşi în evidenţă

Horoscop 4 ianuarie 2021. Astrele spun că anumiţi nativi ar putea să încerce să iasă în evidenţă cu orice preţ, chiar şi cu riscul de a intra în diverse polemici. Totuşi, este o perioadă bună pentru schimbări, iar cei mai determinaţi vor putea să obţină beneficiile mult sperate.Berbecii au o perioadă mai nostalgică, se gândesc cu drag la clipele în care erau lipsiţi de probleme şi aveau mai puţine responsabilităţi.

Vă este dor să pierdeţi ore în şir, fără vreun scop anume şi fără presiunea că trebuie musai să duceţi la capăt o sarcină. Nu este nimic rău în a fi melancolici, însă nici nu trebuie să cădeţi în extrema opusă şi să vă lăsaţi prinşi în trecut, pentru că s-ar putea să nu vă mai concentraţi la prezent. Taurii au în plan schimbarea în acest an şi iau în calcul chiar să se mute într-o casă nouă. Pentru cei care formează deja un cuplu vor exista anumite tensiuni cu privire la felul în care vor fi organizate lucrurile.

Taurii singuri vor trebuie să ducă tot greul prin propriile forţe şi ar putea să se confrunte şi cu anumite lipsuri financiare, tocmai pentru că speră la foarte mult şi nu doresc să renunţe la un anumit stil de viaţă. Gemenii simt nevoia să îşi impună din nou punctul de vedere. Nu sunt mulţumiţi că de multe ori cei dragi ajung să aleagă în locul lor. Dacă vreţi să vă faceţi cu adevărat auziţi, acest lucru depinde doar de voi şi de perseverenţa şi motivaţia de care o să daţi dovadă. În ceea ce priveşte aspectul profesional, relaţiile cu colegii de muncă ar putea fi şi ele cam tensionate, însă ar fi bine să nu vă certaţi. Racii devin mai curjoşi la serviciu, după ce şi-au pus în plan ca în acest an să obţină o promovare şi implicit o mărire de salariu.

Încercaţi să vă evidenţiaţi şi să îi demonstraţi şefului că sunteţi foarte bine pregătiţi. O să vedeţi şi rezultatele aşteptate. Creşterea profesională o să fie una etapizată, chiar dacă speraţi ca lucrurile să decurgă puţin mai rapid şi poate chiar să săriţi mai mulţi paşi. Sunteți comunicativi, puși pe glume și o companie minunată pentru colegi. Chiar dacă vacanța de sărbători a trecut cu viteza luminii, entuziasmul nu v-a părăsit și aveți puterea să îi motivați și pe cei din jur. Spre seară vă gândiți să ieșiți la cumpărături, să refaceți stocurile din debara, acum că magazinele au program normal și aveți timp să vă mai plimbați printre rafturi.V-ați făcut deja câteva programări la medic, în săptămânile următoare.

Anul acesta sunteți deciși să acordați mai mult atenție sănătății și să vă organizați timpul astfel încât să vă dedicați mai mult și hobby-urilor. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea să plecați într-o scurtă excursie cu familia și câțiva prieteni, poate chiar la munte, să mai prindeți zăpadă, dar fără aglomerația de sărbători.Sunteți deciși ca anul acesta să arătați inițiativă la locul de muncă și să obțineți promovarea mult visată, precum și o mărire de salariu. Aveți grijă totuși să nu vă consumați energia, atenție la „dozaj”. O vizită s-ar putea să vă dea planurile peste cap, mai pe seară, dar s-ar putea să primiți și o veste mult așteptată.

Nu vă pripiți, totuși, cu o decizie.Începe o nouă săptămână de muncă, iar entuziasmul vostru…lipsește cu desăvârșire. Zilele libere v-au prins bine, dar au fost prea scurte. Încercați totușă să vă concentrați și să vă începeți activitățile cât mai responsabil astfel încât nimeni să nu vă poată reproșa ceva sau să vă prindă pe picior greșit. Euforia sărbătorilor de iarnă a trecut și nimeni nu vă mai poate păsui. Este timpul să reveniți la realitate.Săgetătorii profită din plin, astăzi, de farmecul de care dau dovadă şi reuşesc să ajungă în ipostaze la care nici nu gândeau.

Bucuraţi-vă din plin de succesul pe care îl aveţi pentru că nu se ştie exact cât durează această perioadă. Ieşiţi cu fruntea sus din orice competiţie în care sunteţi implicaţi, însă trebuie să vă aşteptaţi ca oamenii să înceapă să ceară mai multe de la voi.Pentru nativii Capricorn pe primul plan stau problemele casnice. Aveţi multe de rezolvat şi le-aţi cam neglijat în ultima perioadă. Este momentul să recuperaţi timpul pierdut. Ideal ar fi să nu vă fie ruşine şi să apelaţi la specialişti în cazul în care nu vă pricepeţi sau nu vă descurcaţi.

Nu este loc de mândrie, important este ca totul să fie făcut cât mai repede, cât mai sigur şi cât mai bine.Sunteţi mult prea emotivi şi trebuie să mai daţi din emoţii la o parte pentru că nu vă ajută să luaţi cele mai bune sau cele mai corecte decizii. Emoţiile vă distrag de la posibilitatea de a vă pune priorităţile în ordinea corectă. Concentraţi-vă mai mult şi veţi putea să vă ocupaţi mai bine de tot ce aveţi astăzi în program, iar când simţiţi că apar probleme nu ezitaţi să solicitaţi ajutor.

Sursa: Observator

loading...