Pisică aproape degerată, cu răni pe corp, fotografiată în timp ce dă cu lăbuțele într-un geam pentru a cere ajutor

Pisică aproape degerată, cu răni pe corp, fotografiată în timp ce dă cu lăbuțele într-un geam pentru a cere ajutor

O pisică înghețată la propriu de frig, cu degerături, dinți stricați și paraziți, a fost fotografiată în timp ce dă cu lăbuțele în geamul unei case, într-o ultimă încercare de a-și salva viața. Delicata felină a fost adăpostită, dusă la veterinar și ulterior adoptată de o familie primitoare din Canada.O femeie din Canana a fost cea care a găsit-o pe felina suferindă, chiar în timp ce încerca să se facă auzită, la fereastra casei.

Afară era un frig năprasnic, iar pisica părea rănită și în pragul colapsului.Fără a sta pe gânduri, canadianca a sunat imediat la o asociație ce adăpostește pisici, iar Marie Simard, o iubitoare a animalelor, a dus-o imediat la adăpost.Aslan, așa cum a fost denumită pisica, avea degerături, dinți stricați, o rană provocată de o mușcătură, viermi, diabet și o alergie ce îi lăsase urme pe piele – afecțiuni ce ar fi doborât-o în scurt timp, dacă nu ar fi cerut ajutorul.

Reprezentanții asociației au făcut investigații și au aflat că pisica nu trăia în sălbăticie, ci fusese pierdută, foarte probabil din cauza neglijenței stăpânilor.”Analizele de sânge erau atât de rele încât a trebuit să stea spitalizată câteva zile, pentru a fi stabilizată, înainte de a ajunge la familia adoptivă. Veterinarul a spus că Aslan era atât de bolnavă și epuizată, că nu ar fi supraviețuit iernii dacă nu ar fi primit îngrijire imediată”, a mai povestit iubitoarea de animale.Pisica, salvată de Valentine’s Day, și-a revenit între timp și a ajuns la o familie care o îngrijește.

Sursa: Observator

loading...