Tânăr de 22 de ani ucis la o petrecere, în Prahova. Martorii au mințit că victima a încercat să se sinucidă

Tânăr de 22 de ani ucis la o petrecere, în Prahova. Martorii au mințit că victima a încercat să se sinucidă

Un tânăr de 22 de ani a murit, sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiat la o petrecere care a avut loc în comuna Dumbrava din Prahova. Martorii au încercat să păcălească echipajul de pe ambulanță că victima a încercat să se sinucidă.

Tinerii ar fi ajuns la crimă după ce au băut excesiv. După miezul nopții, cei aflați la petrecere, cu vârste între 16 și 22 de ani, s-au luat la ceartă și apoi la bătaie.Victima a încercat să fugă, dar a fost prins din urmă de câțiva tineri care l-au bătut. Unul dintre ei i-a înfipt un cuțit în abdomen. Martorii au sunat la 112, însă echipajului i s-ar fi spus că trebuie să intervină la o tentativă de suicid. Cel care a apelat numărul unic de urgență a spus operatorului că un bărbat a vrut să se omoare și are o rană gravă la burtă.

Când medicul a ajuns la fața locului și-a dat seama că rana nu a putut fi făcută de victimă și a alertat poliția, scriu jurnaliștii de la ziarulincomod.ro.Polițiștii au luat la audieri patru bărbați suspecți. Cel mai mic dintre ei are 16 ani, iar cel mai mare 20 de ani.Ulterior, reprezentanții IPJ Prahova au anunțat că principalul suspect a fost reţinut de procurori sub acuzaţia de omor.

Sursa: Observator

loading...