Un preot care băuse a ucis un adolescent de 15 ani, cu mașina. Bărbatul avea o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un preot care băuse a ucis un adolescent de 15 ani, cu mașina. Bărbatul avea o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un adolescent de 15 ani din comuna Bobicești a decedat în urma unui accident rutier produs de un bărbat în vârstă de 57 de ani. Șoferul, care băuse înainte de a se urca la volan, este preot.La data de 2 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre faptul că pe raza comunei Bobicești, din județul Olt, s-a produs un accident rutier. Polițiștii din cadrul Poliție Orașului Balș s-au deplasat la locul accidentului și din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bîrza și un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt. Din păcate, minorul a decedat.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.45 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge.În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Sursa: Observator

loading...