Ce avere are, de fapt,  Ion Ţiriac. Răsturnare de situaţie!

Ce avere are, de fapt, Ion Ţiriac. Răsturnare de situaţie!

Ion Ţiriac  are o avere care se situează în jurul valorii de două miliarde de euro. Doar frații Adrian și Dragoș Pavăl (proprietarii Dedeman) îl depășesc, conform celui mai recent clasament dat publicității de revista Capital.

Ion Ţiriac, avere uriaşăAlte ArticoleLarisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă. Le-a …CHELSEA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport …Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo. Dezvăluirea lui Mitică …

„Nu știu cum am făcut primul milion. Habar n-am. Eu am știut doar să fac banii, nu să-i număr ca Hagi Tudose. Am avut talent, dar am muncit mai mult decât Năstase sau decât alții, pentru că n-aveam talentul lor. Această muncă s-a răsfrânt și asupra celorlalte activități pe care le-am avut. Eu am fost bogat prima dată când am intrat în cârciumă și nu m-am uitat la preț. Un jucător de tenis la Wimbledon dacă pierde primul tur ia 50.000 de sterline. Salariul a trei secretare la Londra și a patru la București pe trei, patru ani!”, a declarat Ion Ţiriav pentru emisiune online realizată de Ovidiu Ioanițoaia la GSP.

Ei sunt cei mai bogați români ai anului 2020. Cine i-a luat locul lui Ion Țiriac și pe ce loc se află acum fostul tenismen

Ion Ţiriac a devenit primul român din istorie a cărui avere a depășit bariera unui miliard de euro în Topul Forbes

Își derulează afacerile în domeniile auto, transport aerian VIP, finanțe/bănci, asigurări, imobiliare, energie și sport

A deținut sau deține licențe pentru turnee de tenis la Stuttgart, Hanovra, Madrid și București; cel din capitala României a funcționat în perioada 1996-2016. A fost președinte COSR în perioada 1998-2004, iar din iunie 2019 este președinte al Federației Române de Tenis.

Sursa: RomaniaTV

loading...