Cum a fentat un afacerist restricţiile din pandemie. Şi-a redeschis patinoarul, după ce a înfiinţat o florărie în mijlocul ringului

Cum a fentat un afacerist restricţiile din pandemie. Şi-a redeschis patinoarul, după ce a înfiinţat o florărie în mijlocul ringului

Planul lui este simplu – clientul trebuie să-şi cumpere accesul către ”depozitul” de flori, după care alege o floare dintr-o ladă din mijlocul ringului. ”Poţi sări, te poţi târî sau merge în patru picioare… nu trebuie să porţi patine”, a declarat Tomasz Fornalsk, patronul patinoarului Lodogryf, pentru postul de televiziune TVN, care a difuzat imagini în care patinatorii se plimbă ţinând în mâini trandafiri roz, fiind eludate astfel restricţiile din pandemie.

Proprietarul patinoarului a avut această idee după ce Polonia a impus un lockdown de trei săptămâni care a dus la închiderea hotelurilor, pârtiilor de schi, patinoarelor şi a altor activităţi economice începând cu data de 28 decembrie.Alte ArticoleAproape 60.000 de infectări zilnice cu coronavirus în Marea …Mexicul îi oferă azil politic lui Julian Assange. Fondatorul …Biserica Ortodoxă a Greciei, revoltă împotriva Guvernului. …

Autorităţile din Szczecin spun că Fornalski încalcă regulile. ”Patronului i-a fost comunicată decizia de a opri imediat activitatea, decizie care trebuie pusă în practică imediat”, a declarat Malgorzata Kaplan, o purtătoare de cuvânt din cadrul serviciilor sanitare Szczecin, pentru TVN.

Citeşte şi Restricțiile din pandemie au dus-o în pragul disperării. O frizeriță de 24 de ani și-a luat viața, din cauză că a fost nevoită să-şi închidă salonul

Fornalski a spus că nu a primit încă o notificare formală. ”Până când nu primim decizia administrativă de a sista serviciul, vom opera în continuare”, a declarat acesta pentru postul de televiziune.

Fornalski nu este singurul antreprenor polonez cu astfel de idei creative, care să fenteze restricţiile din pandemie. O pârtie de schi din staţiunea Szczyrk operează în continuare serviciul de telescaun doar că pentru practicanţii săniuşului, nu pentru schiori, în încercarea de a evita restricţiile. În imaginile TVN, apare o pârtie din staţiunea de schi Skrzyczne, plină de sănii, doar câţiva schiori putând fi văzuţi coborând panta.

Polonia a făcut faţă cu brio primului val al pandemiei în comparaţie cu Europa Occidentală, dar numărul de cazuri a crescut din nou în octombrie şi noiembrie.

Oficialii au spus că perioada de carantină impusă în prezent are drept scop prevenirea unui al treilea val de infectări în lunile următoare în contextul în care campania de vaccinare naţională abia a demarat.

Sursa: Agerpres

Sursa: RomaniaTV

loading...