George Simion (AUR) intervine în scandalul Revelionului TVR: „Umorul e bun doar dacă facem mișto de credincioși?”

George Simion (AUR) intervine în scandalul Revelionului TVR: „Umorul e bun doar dacă facem mișto de credincioși?”

George Simion (AUR) îl atacă dur pe Iulian Bulai după ce acesta a cerut CNA să ancheteze TVR pentru programul de Revelion. „Umorul e bun doar dacă facem mișto de credincioși?

Am luat act cu stupoare de demersul deputatului USR, Iulian Bulai, care vrea să cheme „la ordine” conducerea Televiziunii Române pentru felul în care au fost ironizate autoritățile, în frunte cu Președintele Iohannis, în cadrul unui program de divertisment.Alte ArticoleDoina Gradea îi răspunde lui Bulai: „Nu am intervenit …Partidul AUR, anunţ oficial despre vaccinare: „Este inacceptabil …Laurenţiu Cazan, implicat în represiunile de la mitingul din …

Credeam că vremurile în care tovarășii din Comitetul Central pedepsesc artiștii pentru felul în care-l ironizează pe „Tovărășul” sau pe „Tovărașa” s-au terminat, dar din păcate acțiunile din ultimele zile ne contrazic. Deși partidul AUR nu este de acord cu ironizarea credinței românilor, acceptăm ca libertatea de exprimare nu trebuie îngrădită în niciun fel. Și totuși ne întrebăm: dacă în loc de bătrânica credincioasă – care poate fi mama sau bunica cuiva – era o doamnă cu hijab, se mai lăsa tăcerea? Nu cumva era o isterie generală în care s-ar fi urlat „discriminare”, iar diferitele comitete și comiții, activiștii de serviciu s-ar fi autosesizat urgent?

Din intervenția reprezentantului USR înțelegem că miștoul deșănțat pe seama valorilor religioase ale unor cetățeni obișnuiți nu constituie o problemă, dar ironizarea „șefului cel mare” este impardonabilă. Oare asta este „libertatea” care ne așteaptă acum că USR este la putere?

Partidul AUR susține libertatea de exprimare, iar aceasta înseamnă inclusiv posibilitatea de a ironiza conducătorii, pandemia, autoritățile, oricât de deranjant ar suna pentru tovărășii din Comitetul Central al USR”, a spus George Simion.

Doina Gradea îi răspunde lui Bulai: „Nu am intervenit în propunerile de programe TVR pentru Revelion”

Scandalul dintre deputatul USR Iulian Bulai și actorul Mugur Mihăescu a continuat pe Facebook, după ce aceștia au avut un schimb jignitor de replici la un post de televiziune, duminică seara.

Totul a pornit după ce, în 1 ianuarie, Bulai, care ocupă funcția de președinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, a afirmat că programul de Revelion de la TVR, susținut, printre alții, și de Mugur Mihăescu, ”a fost un show de prost gust”, care a costat statul român 140.000 de euro.

Parlamentarul USR s-a arătat revoltat de faptul că ”TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială”.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...