Reacția lui Radu Pietreanu după scandalul provocat de Revelionul TVR: ”Prostul nu râde, se enervează”

Reacția lui Radu Pietreanu după scandalul provocat de Revelionul TVR: ”Prostul nu râde, se enervează”

Reacția lui Radu Pietreanu după scandalul provocat de Revelionul TVR. Comediantul îl provoacă pe deputatul USR Iulian Bulai la un duel al cunoștințelor generale.

Citește și: Dan Bittman spulberă autorităţile. „În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei”Alte ArticoleDan Bittman spulberă autorităţile. „În România s-a …Mister în cazul morții unei tinere dansatoare profesioniste. …Prima reacție a lui Dan Bittman după scandalul Revelionului …

”Cât de retardat să fii să ai 150 de posturi gratis și tu să te uiți la TVR? Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe. Mi-e frică de poliție, după 30 de ani, că va veni să îmi spună că s-au făcut plângeri că au fost parodiați unii. Cuvintele despre măști, despre pandemie, au fost spuse de personaje, de Leana, de Costel”

Reacția lui Radu Pietreanu după scandalul provocat de Revelionul TVR: ”Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai. Îl invit la orice emisiune de genul ”Câștigă România”, eu și el, să vedem cine e mai bun. Nu mi-a dat nimeni un leu când am fost bolnav de cancer ca să mă vindec și mi-am vândut casa.”, a declarat Radu Pietreanu, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

De asemenea, și Dan Bittman a făcut noi dezvăluri la România TV, despre scandalul programul de Revelion de la TVR. Cântăreţul a ironizat autorităţile care susţin că au fost bagatelizate măsurile anti-COVID, afirmând că a fost instituită „dictatura miştoului şi a prostiei”.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă” , a declarat cântărețul.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...