Manelist celebru, în comă la spital! „A avut un accident grav!”

Manelist celebru, în comă la spital! „A avut un accident grav!”

Manelist celebru, în comă la spital! Alin Gabriel, cunoscut în lumea maneliștilor ca și Dinte, a avut un accident grav de circulație în noaptea de Revelion, în timp ce mergea spre Pitești! Având viteză foarte mare, acesta nu a văzut la timp o curbă spre stânga, iar în momentul în care a tras de volan a fost aruncat într-un șant de pe marginea drumului, scrie SpyNews.

Manelist celebru, în comă la spitalAlte ArticoleGabriel Cotabiță, infectat cu COVID. Artistul este internat …Barbara Shelley, actriţa din Dracula şi Rasputin, a murit de …Reclama controversată care ia în râs pandemia, un bărbat …

Dinte face parte din echipa lui Costel Biju, iar starea sa de sănătate în acel moment a fost foarte gravă. Se pare că mașina a devenit daună totală, mai ales că impactul a fost unul extrem de puternic, cântărețul circulând cu o viteză foarte mare.

Costel Biju, nașul și colegul de trupă al lui Dinte, a făcut primele declarații despre accidentul grav, dar și despre starea sa de sănătate din aceste momente.

„A avut un accident puțin mai grav, dar starea lui este spre bine. S-a întâmplat pe 31 decembrie. Era singur în mașină, mergea spre Pitești. A avut o viteză foarte mare și se presupune că nu a observat curba la stânga și atunci a tras brusc de volan și a luat un șanț în fața lui și s-a răsturnat. Foarte grav. A ieșit din comă, după 48 de ore”, a spus Costel Biju la Antena Stars.

Manelistul care a murit în timp ce făcea live pe Facebook şi-a prevestit moartea. Mesajul transmis înainte de tragedie

Costel Biju a mai declarat că prietenul său va trebui să se recupereze și să facă mai multe exerciții de gimnastică pentru ca toate funcțiile sale să revină la normal: „Am vorbit cu el, este conștient. În câteva zile vine acasă. Este puternic, tânăr, ambițios. Va avea nevoie de recuperare. Accidentul a fost destul de grav. Va trebui să facă gimnastică. Este colegul meu, este finul meu, este familia mea, îl iubesc. Ne-am rugat cu toții și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca a trecut pericolul”.

Sursa: RomaniaTV

loading...