Primarul Ciprian Ciucu, revoltat că Nicuşor Dan nu-i răspunde la telefon: „În această perioadă a fost inabordabil”

Primarul Ciprian Ciucu, revoltat că Nicuşor Dan nu-i răspunde la telefon: „În această perioadă a fost inabordabil”

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon, fiind „inabordabil” în această perioadă.

Primarul Ciprian Ciucu, despre Nicuşor Dan: A fost inabordabil în această perioadăAlte ArticolePSD acuză: „34 de miliarde de lei scoate noua putere, …Florin Cîţu a convocat prefecţii din toată ţara: „Dacă …Doliu în PSD. Anunţul trist a fost făcut pe Facebook

Precizarea a fost făcută de edilul din sectorul 6, după ce cineva a scris pe Facebook că ar trebui să existe întâlniri lunare între primarul de sector și primarul general pentru a rezolva probleme precum lucrările de la Prelungirea Ghencea.

„Cand va răspunde la telefon voi vorbi cu el. In această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea sa știu si eu ca sa va pot spune și dumneavoastră? Aici stau in Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continua lucrarea”, a răspuns Ciucu.

Reamintim că la sfârșitul lunii decembrie şi Vlad Voiculescu (PLUS) spunea că Nicuşor Dan nu îi răspunde la telefon.

„Am evitat să mă pronunț public pe aspecte care țineau de felul în care a funcționat – sau mai degrabă nu a funcționat – echipa votată de bucureșteni. În general, fără încredere, nu se poate construi nimic. Iar când cel alături de care ai candidat nu îți răspunde la telefon mai bine de o lună după seara alegerilor… nu e chiar un semn bun”, scria Vlad Voiculescu pe Facebook.

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...