CTP, despre haosul din sediul Congresului american: ”Vor să înlocuiască statul american democratic cu o dictatură ca în Coreea de Nord”

CTP, despre haosul din sediul Congresului american: ”Vor să înlocuiască statul american democratic cu o dictatură ca în Coreea de Nord”

CTP, despre haosul din sediul Congresului american. Acesta subliniază că este terorism la nivel de stat condus şi iniţat de către preşedintele Statelor Unite care le-a cerut suporterilor.

CTP, despre haosul din sediul Congresului american: ”Vor să înlocuiască statul american democratic cu o dictatură ca în Coreea de Nord”Alte ArticoleJoe Biden: Îi cer lui Donald Trump să ceară încetarea asediuluiAnarhie la Washington. O tentativă de „lovitură de stat” …O femeie ar fi fost împușcată în timp ce se afla în Capitoliu. …

„Acesta este terorism la nivel de stat condus şi iniţat de către preşedintele Statelor Unite care le-a cerut suporterilor. Este cea mai gravă lovitură la adresa statului american de la războiul civil încoace.

Donald Trump este cel care a declanșat asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24. Jurnalistul mai precizează că, prin acțiunile lor, protestatarii vor să instaureze în America o dictatură similară cu cea din Coreea de Nord.

„Ce vor acești oameni? Să presupunem că ar izbândi. Ce înseamnă izbânda lor? Înseamnă instaurarea dictaturii în America, transformarea Americii într-o Coree de Nord, cu familia lui Donald Trump ereditari, el pe viață și urmașii lui. Ce altceva să vrei când vii și răstorni rezultatul alegerilor democratice certificate de toate instituțiile statului american?

Acești oameni vor să răstoarne statul american democratic și să îl înlocuiască cu o dictatură ca în Coreea de nord, ca în unele țări africane. Nici măcar Vladimir Putin sau Xi Jinping nu au fost puși în pozițiile respective prin lovitură de stat, prin năvălirea acestor teroriști în sediile parlamentelor din Rusia și China”, a mai comentat Cristian Tudor Popescu.

Statele Unite, în pragul războiului civil. Autorităţile au luat toate măsurile de evacuarea anexei „Cannon” şi a „Bibliotecii Madison” a Congresului SUA, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Mai multe obiecte suspecte au fost găsite în apropierea Capitoliului, iar una seamănă cu un dispozitiv exploziv artizanal. Cel mai probabil, este vorba de obiecte plasate pentru a genera o falsă alertă de securitate.

Citeşte şi: Donald Trump, după ce susţinătorii săi au declanşat anarhia la Washington. „Fără violenţe. Suntem partidul legii şi ordinii”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...