Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. I-au declarat mătușa moartă de COVID: ”Vă nenorocesc”

Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. I-au declarat mătușa moartă de COVID: ”Vă nenorocesc”

Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. Mătușa creatoarei de modă a murit astăzi, 6 ianuarie, acasă, însă firma care se ocupă de cele necesare a trecut motivul decesului ca fiind COVID, în ciudat faptului că aceasta nu a fost infectată niciodată.

Citește și: Dana Budeanu, în direct la TV: „Covid e o boală strict pentru săraci!”. Mesaj scandalos transmis lui Raed ArafatAlte ArticoleAceastă categorie de persoane are INTERZIS la banane. Ar putea …Ce boli vindeca zerul. Cum prepari zerul de lapte în casăBianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în Dubai. Florin Salam …

Creatoarea de modă a declarat război firmei de pompe funebre pe care o amenință cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției care a făcut această eroare.

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. Ulterior, ea a făcut o serie de postări în care le cere celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. CAUTATI LA TOATE SPITALELE LA TOATE MORGILE DIN BUCURESTI O ADELA…SI SCHIMBATI CERTIFICATUL, CA SA NU DAU NUMELE SPITALULUI…ATAT! ” , a postat aceasta ulterior.

Dana Budeanu nu se vaccinează

Dana Budeanu a declarat că nu se vaccinează, deși nu face parte din categoria persoanelor care se opun de principiu vaccinului anti-coronavirus și și-a vaccinat copiii după schema națională de vaccinare. Nu își va face vaccinul anti-COVID pentru că este „sănătoasă tun”.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva coronavirusului, Dana Budeanu a răspuns la Antena 3: „Cum? Nu. Păi pentru ce să mă vaccinez? Nu am domn’e nimic, sunt un om sănătos tun. Nu sunt anti-vaccin, mi-am vaccinat copiii dupa schema națională. Nu mă vaccinez de ce? Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos. Pentru ce să mă vaccinez?”.

Sursa: RomaniaTV

loading...