Facebook anunţă schimbări importante. Butonul „Like” va fi eliminat de pe milioane de pagini

Facebook anunţă schimbări importante. Butonul „Like” va fi eliminat de pe milioane de pagini

Paginile Facebook vor afişa doar admiratorii (followers) lor şi vor include un flux de ştiri (News Feed) dedicat, în care administratorii acestor pagini publice vor putea să se alăture conversaţiilor purtate, să interacţioneze cu alţi administratori şi să stea de vorbă cu fanii, se afirmă într-un mesaj publicat pe blogul oficial al companiei Facebook. Astfel, butonul „Like” va fi eliminat de pe milioane de pagini publice.

Citeşte şi Războiul corporaţiilor mamut. Facebook a scos bifa albastră de autenticitate de la pagina gigantului AppleAlte ArticoleAndreea Tonciu, scandal monstru cu soţul. „M-au auzit …Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. I-au …Această categorie de persoane are INTERZIS la banane. Ar putea …

„Am eliminat butonul „Like” şi ne concentrăm pe Followers pentru a simplifica felul în care oamenii interacţionează cu Paginile lor preferate„, au explicat reprezentanţii Facebook, referindu-se la această modificare a felului în care funcţionează paginile publice de pe cea mai mare reţea de socializare din lume.

Nu mai departe de luna trecută, Facebook anunţa că dezvoltă un instrument pentru a rezuma articolele de știri, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să le citească. De asemenea, a stabilit planuri pentru un senzor neuronal care să detecteze gândurile oamenilor și să le transpună în acțiune. Planurile le-au fost dezvăluite angajaţilor într-o întâlnire de la sfârșitul anului, la nivel de companie, la gigantul de rețele sociale, al cărui an a fost marcat de controverse, nemulțumirea angajaților și multiple procese antitrust de stat și federale.

Sursa: RomaniaTV

loading...