Joe Biden, după asaltul la Capitoliu al susţinătorilor lui Trump: „Președintele Trump să meargă şi să ceară încetarea acestui asediu”

Joe Biden, după asaltul la Capitoliu al susţinătorilor lui Trump: „Președintele Trump să meargă şi să ceară încetarea acestui asediu”

Joe Biden, preşedintele ales al SUA, a făcut o declaraţie de presă în care a precizat că situaţia de la Capitoliul SUA trebuie să inceteze imediat şi a făcut apel la Donald Trump să iasă public şi să le ceară manifestanţilor să meargă acasă.”Cuvintele unui preşedinte contează, nu contează cât de bun sau rău este acest preşedinte. În cel mai bun caz, cuvintele unui preşedinte pot inspira. În cel mai rău caz, pot incita. Permiteți-mi să fiu foarte clar: scenele haosului de la Capitoliu nu reprezintă cine suntem. Ceea ce vedem este un număr mic de extremiști dedicați fărădelegii. Aceasta nu este disidență, este dezordine. Se învecinează cu sediția și trebuie să se încheie. Acum. Îl chem pe președintele Trump să meargă acum la televiziunea națională pentru a-și îndeplini jurământul și a apăra Constituția cerând încetarea acestui asediu”, a declarat Joe Biden.Mai mulţi protestatari care îl susţin pe Trump au pătruns în clădirea Capitoliului de la Washington în ziua în care este validată alegerea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA.

Sursa: Observator

loading...