O femeie ar fi fost împușcată în timp ce se afla în Capitoliu. Victima, în stare critică

O femeie ar fi fost împușcată în timp ce se afla în Capitoliu. Victima, în stare critică

Sute de susţinători ai lui Donald Trump au pătruns înarmaţi în clădirea Capitoliului, chiar  în momentul în care îşi desfăşura lucrările pentru valida victoria lui Joe Biden.

Au fost trase focuri de arme între protestatari şi forţele de ordine. O femeie ar fi fost împușcată în piept și s-ar afla în stare critică. S-ar fi întâmplat în timpul ciocnirilor din interiorul clădirii Capitoliului. Victima este tratată în acest moment de medici după ce a suferit răni grave în urma împuşcăturilor.Alte ArticoleMesajul vicepreşedintelui SUA despre anarhia de la Washington. …Donald Trump a trimis Garda Naţională la Washington. Intervenţie …Restricţii de circulaţie la Washington, haosul continuă. Oamenii …

În mai multe clipuri video se poate vedea cum oficialii americani încearcă să blocheze ieșirile. Sala de Senat a fost și ea ocupată de protestatari, iar unul dintre ei a fost fotografiat stând pe scaunul președintelui Senatului, potrivit CNN.

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter, după ce susţinătorii săi au intrat înarmaţi în Capitoliu.

„Cer tuturor susţinătorilor aflaţi la Capitoliul SUA să fie paşnici. Fără violenţă! Ţineţi minte, noi suntem partidul legii şi ordinii – respectaţi legea şi bărbaţii şi femeile în uniformă. Vă mulţumesc”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

Cu puțin timp în urmă, tot Trump l-a criticat pev ice-preşedintele său, Mike Pence, are anunţase că nu se va opune certificării victoriei lui Joe. Biden

„Mike Pence nu a avut curajul de a face ceea ce ar fi trebuit făcut pentru a proteja țara noastră și Constituția noastră”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

Citiți și Donald Trump, după ce susţinătorii săi au declanşat anarhia la Washington. „Fără violenţe. Suntem partidul legii şi ordinii”

Citiți și Stare de asediu la Washington, mii de susţinători ai lui Donald Trump au intrat în clădirea Capitoliului. Poliția intervine în forță VIDEO

Sursa: RomaniaTV

loading...