Obiective în 2021. Pe primul loc: Să țin dietă sau să mânânc mai sănătos

Obiective în 2021. Pe primul loc: Să țin dietă sau să mânânc mai sănătos

Obiective în 2021. Oamenii își doresc să fie mai sănătoși, să arate mai bine, să învețe să economisească, se dezvolte pe plan profesional și să fie mai aproape de familie și prieteni.

Citeşte şi: Adevarat sau fals? Mituri despre alimentatie transmise din generatie in generatieAlte ArticoleSfântul Ion 2021. Tradiţii şi superstiţii. De ce este bine …Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Cei doi au petrecut …Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Concurenţii au plecat în …

Obiective în 2021

Potrivit unui top făcut la nivel global de revista americană Inc, pe un eșantion de 2.000 de oameni, 71% vor să țină dietă sau să mănânce mai sănătos, 65% vor să facă mai mult sport, 54% vor să slăbească, 32% vor să facă economii, 21% vor să renunțe la fumat. În era pandemiei, e mai prioritar pentru pământeni să își găsească un loc de muncă decât să se lase de alcool, scrie alephnews.ro.

Topul celor mai populare obiective pentru 2021

Să țin dietă sau să mânânc mai sănătos 71%

Să fac mai multe exerciții fizice 65%

Să slăbesc 54%

Să fac economii și să-mi reduc cheltuielile 32%

Să învăț ceva nou 26%

Să renunț la fumat 21%

Să citesc mai mult 17%

Să-mi schimb jobul 16%

Să beau mai puțin alcool 15%

Să stau mai mult cu familia și cu prietenii 13%

Citeşte şi: Beneficiile afinelor. Superalimentul bogat in nutrienti si antioxidanti. Bonus: ceaiul de brusture

„Multe dintre aceste obiective sunt și uitate până la finalul anului. De multe ori, obiectivele sunt doar o presiune socială. Este foarte important de ce vrem să ținem dietă, de exemplu. Dacă nu ne uităm cu atenție la ce ne dorim, nici nu ne vom îndeplini obiectivul. Este foarte important să ne punem întrebarea ‘de ce’. În spatele acestor obiective stau și niște promisiuni false”, a explicat psihoterapeutul Roxana Grigorean-Ștefan, potrivit sursei menţionate mai sus.

Sursa: RomaniaTV

loading...