Român condamnat în Italia. A furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro şi s-a lăudat pe Facebook cu prada

Român condamnat în Italia. A furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro şi s-a lăudat pe Facebook cu prada

Român condamnat la închisoare în Italia, după ce a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro de la o bătrână. Acesta a fost prins de poliţişti după ce a postat pe Facebook imagini cu viața de lux pe care o ducea, scrie Milano Today, citat de Libertatea.

Român condamnat la închisoare în Italia, după ce a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro de la o bătrânăAlte ArticoleCutremur cu magnitudine 6.2 în zona Noii ZeelandeKim Jong Un recunoaşte pentru prima dată o greşeală. Planul …Congresul american validează miercuri alegerile prezidenţiale. …

Marele jaf a avut loc pe 11 ianuarie 2020. Atunci, Marian Cătălin Busuioc împreună cu doi sârbi au furat din casa unei bătrâne de 80 de ani, din Milano, bijuterii și ceasuri în valoare de 600.000 de euro.

Deşi a trecut un an de la jaf  iar cei trei tâlhari au fost deja condamnaţi, oamenii legii nu au reuşit să găsească încă averea furată.

Citeşte şi Românca implicată în jaful secolului de la Londra i-a făcut avansuri anchetatorului. Ce a scris acesta în raport

Reamintim că românul și cei doi complici au intrat în apartamentul femeii în vârstă de peste 80 de ani, care locuiește într-o casă de lux din zona San Babila.

Sârbul de 29 de ani a urcat ca un acrobat pe burlanul de pe fațada clădirii până la etajul al doilea, a intrat apoi în casă pe fereastră, în vreme ce românul și adolescentul care-l însoțeau au rămas lângă bloc, să supravegheze zona.

Când hoțul a intrat în apartament, a descoperit că proprietara casei era acolo, a amenințat-o cu un cuțit, a ținut-o ostatică timp de aproape o oră și apoi a închis-o în baie, înainte de a fugi cu o pradă de 600 de mii de euro în bijuterii, ceasuri și numerar.

Cei trei au fost ulterior arestați la sfârșitul lunii februarie, în tabăra nomadă de la Monte Bisbino.

Sursa: RomaniaTV

loading...