Tesla deschide la Timişoara prima staţie Supercharger din România

Tesla deschide la Timişoara prima staţie Supercharger din România

Tesla intră în linie dreaptă cu planurile pentru România şi a actualizat lista oraşelor unde va construi staţii de tip Supercharger. Prima staţie ar urma să fie gata în primul trimestru al acestui an în Timişoara, scrie Pressalert.

În trimestrul al doilea Tesla are în plan să deschidă staţii de încărcare şi în Sibiu, Piteşti şi Bucureşti. Iniţial compania condusă de Elon Musk avea planuri de a construi staţii în Craiova, Bucureşti şi Brăila.Alte ArticoleMinistrul Virgil Popescu dorește modificarea Legii Energiei: …Dacia Sandero a devenit cea mai vândută maşină în Spania. …Când să îi dai pantofi bebelușului tău?

Tesla îşi extinde operaţiunile în România

Compania americană a scos la concurs mai multe posturi pentru România pe site-ul oficial. Pentru început, Tesla vrea să angajeze cinci oameni, dintre care un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service, şi un consultant de vânzări.

Zvonurile cu privire la deschidere circulă deja de mai bine de un an, iar americanii iau în calcul mai multe locaţii pentru a deschide un centru, iar cel mai probabil vor alege o locaţie în partea de nord a Capitalei.

Tesla a fost brandul cu cea mai puternică creştere în 2020 în România, de 250% în primele 11 luni, la 56 de maşini noi înmatriculate. Până acum clienţii comandau online maşinile care sunt livrate în România. România are în prezent cel mai „agresiv” plan pentru maşini electrice, oferind o subvenţie de 10.000 de euro.

Citeşte şi: Dacia Sandero a devenit cea mai vândută maşină în Spania. Marca o prezintă drept „noua regină a pieţei”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...