Tily Niculae şi familia, infectaţi cu Covid-19: „Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic”

Tily Niculae şi familia, infectaţi cu Covid-19: „Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic”

Tily Niculae şi familia, infectaţi cu Covid-19.  Din nefericire, experiența a fost una extrem de neplăcută, potrivit declarațiilor făcute astăzi de vedetă.

„Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste (…)”, și-a început vedeta șirul dezvăluirilor.Alte ArticoleBOBOTEAZA 2021. Nu da bani cu împrumut ca să ai noroc tot anulAccident tragic, o cântăreaţă de 29 de ani a murit într-un …Marius Elisei, prima declaraţie după despărţirea de Oana …

Citeşte şi: Tily Niculae, la un pas de divorţ: „Se produsese un gol”

Tily Niculae şi familia, infectaţi cu Covid-19

Actriţa a subliniat cât de greu a fost episodul în care Radu, în vârstă de nouă luni, a făcut o erupție cutanată de antibioticul care i-a fost administrat și a fost nevoită să ceară ajutorul la numărul unic de urgență 112. Din păcate, ambulanța care a sosit la aproape o oră de la apelul ei avea doar un asistent, care nu avea pregătirea necesară.

“26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu.

Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine. (…).

Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. (…). Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva.

Și, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanța ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital. Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…).

Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. (…)”, a mai spus Tily Niculae pe Instagram.

Citeşte şi: Tily Niculae, în lacrimi. Fetiţa ei, operată pentru a patra oară din cauza tumorii: „Nu realizaţi cât de importantă este sănătatea”

Sursa: RomaniaTV

loading...