Un fost internaţional al României a murit la 59 de ani. A jucat şi la Steaua

Un fost internaţional al României a murit la 59 de ani. A jucat şi la Steaua

Un fost internaţional al României a decedat la începutul anului 2021. „A obținut locul 3 la Mondialul U20 din 1981. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, este mesajul echipei naționale. El a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Poli Timișoara și Inter Sibiu.

Fostul internaţional englez Colin Bell a decedat la vârsta de 74 de aniAlte ArticoleBiletul zilei pariuri1x2.ro: Triplă din fotbal pentru al doilea …Fostul internaţional englez Colin Bell a decedat la vârsta …Gabriela Szabo, despre tragediile din viaţa ei. „Şi mama, …

Mircea Bolba, un fost internaţional al României, era internat de câteva săptămâni într-un spital din Satu Mare din cauza unor probleme de sănătate, iar între timp s-ar fi infectat și cu virusul Covid-19, potrivit Liga2.ro.

„Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă. S-a dus in lumea celor drepți așa cum știm că și-a dorit: ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar și se angajase cu pasiune la reconstrucția Olimpiei.

Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit și mai ales un Olimpist adevărat… Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine și să nu îl uităm niciodată”, au scris pe site-ul oficial cei de la Olimpia Satu Mare.

Gabriela Szabo, despre tragediile din viaţa ei. „Şi mama, şi tata mi-au murit în braţe!”

La vestea tragediei a reacționat și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

,,Nu pot să cred că Mircea Bolba a plecat dintre noi atât de repede, provocând o mare tristețe. Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întregul nostru oraș, pe care l-a iubit atât de mult. Odată cu plecarea ta, fotbalul a pierdut un zâmbet și o poveste!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Sursa: RomaniaTV

loading...