Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, primul artist din România care s-a vaccinat împotriva Covid-19

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, primul artist din România care s-a vaccinat împotriva Covid-19

Alex Vasilache a absolvit Facultatea de Medicină Generală, iar pandemia l-a ambiţionat şi a stat o vară întreagă să se pregătească de rezidenţiat. Artistul a început munca în spital chiar din această lună, fiind rezident la secția de boli infecțioase.

Alex Vasilache, primul artist din România care s-a vaccinat împotriva Covid-19Alte ArticoleOana Roman revine la TV: „Am început deja filmările”Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu: „Îmi este …Ion Dichiseanu, externat din spital: „Rugăciunile nasc …

„Sunt un pic obosit că m-am trezit foarte devreme. Sunt de la 5 în picioare. Experienţa nu este diferită faţă de orice alt vaccin pe care majoritatea populaţiei din România l-a făcut, având în vedere că noi suntem o ţară în care schema de vaccinare obligatorie este destul de bogată. Şi atunci, cine şi-a făcut măcar un vaccin gripal sau împotriva hepatitei B, sigur ştie despre ce e vorba. O înţepătură ca la albinuţe, cum le spunem la copii. După aia s-ar putea înroşi la locul acela sau să te jeneze un pic sau să te simţi un pic mai moleşit a doua zi, dar nimeni din cei care îi cunosc, îmi sunt colegi sau care s-au vaccinat nu au avut aşa ceva. Decizia de vaccinare este una personală. Am prin natura faptului că sunt rezident de Boli Infecţioase, am beneficiu de a avea acces la informaţii de primă mână, de la profesorii noştri de boli infecţioase. Cu toţii susţin că una din şansele de a ieşi din pandemia asta, de a ne recăpăta vieţile de dinainte este ca aproximativ 80% din populaţie să fie vaccinată”, a declarat Alex Vasilache.

Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19. Ce decizie a luat sportiva

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a declarat că se va ajunge la circa 20.000 de persoane imunizate zilnic. Din a doua jumătate a lunii ianuarie va începe și vaccinarea pentru etapa a doua din strategia de vaccinare, destinată personalului din centrele medico-sociale.

Sursa: RomaniaTV

loading...