Gabriela Firea, scenariu şoc: „Guvernul va cădea cât de curând. A dus România în groapa austerității!”

Gabriela Firea, scenariu şoc: „Guvernul va cădea cât de curând. A dus România în groapa austerității!”

Senatorul PSD Gabriela Firea a lansat un atac dur adresa Guvernului pe motiv că măsurile pe care le-a luat au produs „dezechilibre majore în economie ce vor impune măsuri dure de austeritate”. Prim-vicepreşedinte PSD avertizează că în guvernarea PNL-USR, realitatea economică arată mai rău decât prognozele.

„Incompetența lor o vor plăti toți copiii și nepoții noștri! Guvernul va cădea, cât de curând, dar faptele grave împotriva românilor vor rămâne! Comisia Europeană arată că Guvernul Orban-Cîțu a dus România în groapa austerității! Scrisoarea oficială a Comisiei Europene arată că împrumuturile nebunești și măsurile haotice din ultimul an de guvernare PNL au produs dezechilibre majore în economie ce vor impune măsuri dure de austeritate.Alte ArticoleLiderii USR-PLUS demascaţi de Valeriu Nicolae, fostul lor coleg: …Fostul ministru al Comunicaţiilor acuză guvernul Cîţu: „Vor …PSD, critici la adresa lui Cîţu şi Iohannis: Sunt singurii …

Comisia Europeană arată și minciuna grosolană a lui Cîțu care susținea că s-a împrumutat pentru a susține economia în fața pandemiei.

În realitate, România a fost pe ultimul loc din UE cu doar 1% din PIB. Din aceste motive, Comisia Europeană vrea să se implice în realizarea bugetului României – doar Grecia a mai fost în această situație!”, a scris Gabriela Firea, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PSD.

Citeşte şi: Gabriela Firea, după ce DNA vrea urmărirea penală a lui Costel Alexe. „De la ministrul ‘Grindă’, PNL a evoluat la ministrul ‘Tablă’”

Gabriela Firea: „Comisia Europeană arată clar că guvernul PNL a folosit doar 1,4% din PIB pentru combaterea pandemiei”

De asemenea, Gabriela Firea l-a acuzat pe Florin Cîţu că a minţit în momentul în care a susţinut că „jumătate din deficitul din 2020 vine din măsurile pentru combaterea pandemiei”.

„În guvernarea PSD, de fiecare dată, realitatea economică arăta mai bine decât prognozele Comisiei Europene și ale FMI. De fiecare dată aceste instituții au fost nevoite să-și revizuiască prognozele în sens pozitiv.

În guvernarea PNL-USR, realitatea economică arată mai rău decât prognozele, pe care specialiștii au fost nevoiți să le revizuiască în sens negativ.

Cîțu a mințit ca de obicei când a spus că jumătate din deficitul din 2020 vine din măsurile pentru combaterea pandemiei. Comisia Europeană arată clar că guvernul PNL a folosit doar 1,4% din PIB pentru combaterea pandemiei, din care 0,4% au provenit din fondurile UE!

Deci, doar 1% a fost sprijinul Guvernului României pentru mediul de afaceri.

Restul de 9% din deficitul bugetar este numai și numai rezultatul proastei guvernări Orban-Cîțu”, a mai precizat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, atac furibund la adresa Guvernului Cîţu. „Doi dintr-o lovitură! Înghețarea salariilor şi pensiilor va determina o sărăcire a populației”

Sursa: RomaniaTV

loading...