Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om. Mi-a pus fiica în pericol”

Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om. Mi-a pus fiica în pericol”

Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu. „Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc.

Nimeni nu a purtat mască. Aceșți oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât și a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanța ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar.Alte ArticoleIon Dichiseanu, externat din spital: „Rugăciunile nasc …Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentatorAndreea Antonescu, despre împăcarea cu Traian Spak: „Niciodată …

Citeşte şi: Iulia Albu, înţepătură la adresa Danei Budeanu: Eu nu plescăi şi nu vorbesc cu măi!

Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu

Astăzi voi fi în instanţă pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumeșți pe un post tv cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei. Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez să nu le fac publice.

Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil.

După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute„, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Astăzi simt nevoia sa împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat ca fiica mea a participat, aflându-se in perioada…

Publicată de Iulia Albu pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Sursa: RomaniaTV

loading...