Mărturia cutremurătoare a unui american care a trecut pe lângă moarte în Capitoliu: Femeia era chiar lângă mine. Puteam fi eu mort, dar a luat-o în faţa mea!

Mărturia cutremurătoare a unui american care a trecut pe lângă moarte în Capitoliu: Femeia era chiar lângă mine. Puteam fi eu mort, dar a luat-o în faţa mea!

Mărturia cutremurătoare a unui american care a trecut pe lângă moarte în Capitoliu. Un om aflat chiar lângă ea în acele momente a povestit ce s-a întâmplat.

Mărturia cutremurătoare a unui american care a trecut pe lângă moarte în Capitoliu: Femeia era chiar lângă mine. Puteam fi eu mort, dar a luat-o în faţa mea!Alte ArticoleBătrânii din Marea Britanie refuză vaccinul Pfizer. „Îl …Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Este acuzat de …Stare de urgenţă la Tokyo. Restricţii dure în zona metropolitană …

„Era o tânără care voia să sară printr-o fereastră și mai mulți agenți și membri ai serviciului de securitate îi strigau să se retragă, să coboare și să se dea la o parte. Nu a ascultat și, în timp ce încercam să ne retragem, ei au împușcat-o în ceafă. A căzut peste mine și mi-a spus că va fi bine. Apoi a început să facă mișcări ciudate și sângele a început să-i curgă din gură și din gât. Nu știu dacă este încă în viață sau dacă este moartă”, a spus el.

Tânărul a adăugat că a realizat că și el putea fi rănit grav: „Nu am nimic. Puteam să fiu eu, dar ea a trecut în fața mea. Trebuie să se știe asta, trebuie făcut ceva ”, a declarat el, scrie 7sur7.be.

Veteran de război și susținător înfocat al lui Donald Trump a fost printre primii oameni intrați în Capitoliu, când cele două Camere erau încă în ședință. Ea a fost împușcată mortal pentru că a refuzat să se oprească.

„Agenţi în uniformă ai poliţiei Capitoliului i-au înfruntat (pe manifestanţii care au pătruns în clădire) şi la un moment dat unul dintre ei a făcut uz de arma de serviciu şi a rănit-o pe femeie, a declarat într-o conferinţă de presă Robert Contee, şeful poliţiei din Washington.

Citeşte şi: Stare de asediu la Washington, mii de susţinători ai lui Donald Trump au intrat în clădirea Capitoliului. Poliția a intervenit în forță, iar şedinţa s-a reluat VIDEO

 

Sursa: RomaniaTV

loading...