MESAJE DE SFANTUL IOAN 2021. Cine îşi serbează azi onomastica

MESAJE DE SFANTUL IOAN 2021. Cine îşi serbează azi onomastica

MESAJE DE SFANTUL IOAN 2021. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!Alte ArticoleDan Capatos a fost dat afară de la Antena 1Mesaje SFANTUL ION 2021. La mulţi ani, de Sf. Ioan 2021!Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion. Mesaj emoţionant …

Înlătura tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

Sa aveţi parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cât cuprinde. La mulţi ani tuturor Ionilor şi Ioanelor!

La mulţi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire şi zile îmbelşugate!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani!

MESAJE DE SFANTUL IOAN 2021.  E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Multi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

MESAJE DE SFANTUL IOAN 2021. Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.

Ne gândim cu toţii la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială îţi uram un sincer „La mulţi ani”!

O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.

Mesaje de Sfântul Ioan 2021. Mesaje, urări și felicitări de Sf. Ioan. La mulți ani Ion, Ioana, Nelu și Oana!

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire, ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani, Ion/Ioana!

MESAJE de SFANTUL ION 2021. Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ioan 2021

Păstrează-ți sufletul tânăr și bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde și un om de valoare! Fie că lumina Sfântului Ioan să ne lumineze viețile și mintea mereu! La mulți ani!

Sănătate, frumusețe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta și în zilele ce vor urma! La mulți ani de Sfântul Ioan!

Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani!

Sfântul Ioan 2021. Mesaje, urări și felicitări de Sf. Ioan. La mulți ani Ion, Ioana, Nelu și Oana!

Peste 2 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica joi, de sărbătoarea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul.

Potrivit Direcţiei pentru evidenţa persoanelor şi administrarea bazelor de date, sunt peste 1,3 milioane de bărbaţi care poartă acest nume sau derivate ale lui şi peste 650.000 de femei.

Dintre prenumele masculine cel mai întâlnit este Ioan – 464.046.

Se întâlnesc, de asemenea, prenumele Ion – purtat de 355.398 de români, Ionel – 137.827, Ionică – 4.539, Ioniţă – 1.973, Ionuţ – 355.244, Ivan – 6.597, Jan – 4.671, Jean – 3.530 şi Nelu – 20.741.

În rândul femeilor, cel mai întâlnit este prenumele Ioana – 387.913, dar şi Ionela – 147.378, Ionelia – 6.789, Ionica – 19.488, Ionuţa – 577, Jana – 4.963, Nela – 10.957, Oana – 72.232 sau Onuţa – 134.

Sursa: RomaniaTV

loading...