Oana Roman revine la TV: „Am început deja filmările”

Oana Roman revine la TV: „Am început deja filmările”

Oana Roman revine la TV. Anul 2021 se anunţă destul de promiţător pentru fiica lui Petre Roman. Va face parte din show-ul Mămici de pitici, cu lipici și este foarte entuziasmată.

Citeşte şi: Marius Elisei, prima declaraţie după despărţirea de Oana RomanAlte ArticoleIulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu: „Îmi este …Ion Dichiseanu, externat din spital: „Rugăciunile nasc …Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator

Oana Roman a dezvăluit în platoul emisiunii Showbiz Report, unde a povestit că va face parte din sezonul 2 Mămici de pitici, cu lipici, la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie. De data aceasta însă, vedeta nu va fi moderator.

Oana Roman revine la TV

„A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor.

Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici.

Citeşte şi: Oana Roman, despre starea mamei sale: „E rău, doctorii nu pot face prea multe”

Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis:

‘Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?’. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Sursa: RomaniaTV

loading...