Proteste SUA. Stephanie Grisham, şefa de cabinet a Melaniei Trump, a demisionat

Proteste SUA. Stephanie Grisham, şefa de cabinet a Melaniei Trump, a demisionat

Proteste SUA. Demisia lui Grisham intră în vigoare imediat şi a fost motivată, potrivit surselor citate, de protestele violente de astăzi desfăşurate de susţinătorii preşedintelui Trump, scrie Mediafax.

Grisham a fost unul dintre cei mai longevivi oficiali ai administraţiei Trump, după ce şi-a început mandatul lucrând pentru Donald Trump încă din 2015, ca purtător de cuvânt în timpul campaniei electorale.Alte ArticoleCTP, despre protestele din Washington: „Este terorism de …Protest pro-Trump şi în avion. Imagini surprinse în aer, în …Protestatara pro-Trump ucisă miercuri în clădirea Capitoliului …

Citeşte şi: Protest pro-Trump şi în avion. Imagini surprinse în aer, în timpul unui zbor | VIDEO

Proteste SUA. Stephanie Grisham a demisionat

Stephanie Grisham a ajuns la Casa Albă mai întâi ca secretar de presă adjunct sub conducerea lui Sean Spicer, iar în martie 2017 s-a mutat în staff-ul Melaniei Trump.

Grisham a devenit rapid cea mai proeminentă persoană din echipa primei doamne.

CTP, despre protestele din Washington

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, în stilul caracteristic evenimentele violente ce au avut loc în jurul şi chiar înauntrul clădirii Capitoliului, acolo unde Congresul American trebuia să ia act şi să valideze rezultatele alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, câştigate de Joe Biden în detrimentul lui Donald Trump.

„Am spus-o și am repetat-o până m-a durut capul, acest individ, Trump, este capabil de orice, va recurge la orice mijloace pentru a își păstra puterea, și asta se întâmplă acum. Văzând imaginile, am senzația unui serial prost.

Acesta este terorism la nivel de stat, condus și lansat, inițiat, acum câteva ore în discursul acela la miting, de către președintele SUA, care le-a cerut suporterilor săi să vină și să intervină. Ce vedem, este cea mai gravă lovitură la adresa statului american, la adresa ideii de America, de la războiul civil încoace. Pentru că vine din interiorul Americii, nu din exteriorul ei.

Ce vor acești oameni? Să presupunem că ar izbândi în demersul lor. Ce înseamnă izbânda lor, a acelor inși care au ocupat acum Capitoliul? Înseamnă instaurarea dictaturii în America. Înseamnă transformarea Americii într-o Coree de Nord, cu Donald Trump și familia lui, dictatori ereditari. El pe viață, și urmașii lui. Ce altceva să vrei în momentul în care vii și răstorni prin forță rezultatul alegerilor democratice, certificate de toate instituțiile statului american?

Acești oameni vor să răstoarne pur și simplu statul american democratic și să îl înlocuiască cu o dictatură ca în Coreea de Nord, ca în unele țări africane. Nici măcar Vladimir Putin, sau Xi Jinping, care sunt dictatori pe viață în țările lor, în Rusia și în China, nu au fost puși în pozițiile respective prin lovitură de stat.

Prin năvălirea de teroriști în sediile parlamentelor din Rusia și din China. Nu! Totuși, au fost puși prin niște proceduri, care nu au legătură cu libertatea de voință a alegătorilor, dar măcar prin niște proceduri, prin niște instituții.

Citeşte şi: Protestatara pro-Trump ucisă miercuri în clădirea Capitoliului era o veterană a Forţelor Aeriene Americane VIDEO

În acest moment, Statele Unite se situează sub Rusia și sub China. Se duc spre Coreea de Nord, prin ce vedem acolo.

Donald Trump a reușit să mintă 70 de milioane de oameni în Statele Unite. Are suport popular, dar spre deosebire de Hitler, nu are sprijinul Armatei și al elitelor. Îi mai lipseștre zvastica pe frunte, dar nu are suportul suficient, cu excepția câtorva senatori republicani. Atenție! Câtorva, e vorba de Ted Cruz și alți doi, trei. El nu are nici măcar suportul partidului Republican.

Vrea să transforme America acum în Reich-ul pentru o mie de ani.

Singurul mesaj în ceasul al doisprezecelea, din partea acestui scelerat ar fi: „Plecați imediat de acolo. Mergeți acasă. Lăsați să se desfășoare procesul democratic în statul nostru”, a spus CTP la Digi24.

Sursa: RomaniaTV

loading...