Violenţe în SUA. Dolarul a atins cel mai mic nivel din ultimii trei ani

Violenţe în SUA. Dolarul a atins cel mai mic nivel din ultimii trei ani

Violenţe în SUA. Dolarul a atins cel mai mic nivel din ultimii trei ani, joi, după ce susținătorii președintelui Donald Trump au luat cu asalt Capitol Hill, relatează Reuters, informează Mediafax.

Violenţe în SUA. Cum au fost afectate pieţele valutareAlte ArticoleStarea de urgenţă din Washington a fost prelungită cu 15 zile. …Proteste SUA. Stephanie Grisham, şefa de cabinet a Melaniei …CTP, despre protestele din Washington: „Este terorism de …

Piețele valutare au fost în mare parte neperturbate de incidentele de la Washington.

Analiștii presupun că Senatul controlat de democrați va influența în mod pozitiv creșterea economică la nivel global dar și evoluția activelor de risc, dar va influența negativ obligațiunile și dolarul, deoarece bugetul SUA și deficitele comerciale vor crește în continuare.

Citeşte şi Femeia împușcată în timp ce se afla în Capitoliu a murit. Alte trei decese în timpul violenţelor

Indicele dolarului a crescut cu 0,1% până la 89,444 în Asia, dar a rămas aproape de cel mai scăzut nivel peste noapte, de 89,206, nivel nevăzut din martie 2018.

Euro s-a menținut la 1,23260 dolari, după ce a urcat miercuri la 1,2349 dolari pentru prima dată din aprilie 2018.

Dolarul a scăzut cu 0,1%, la 103,145 de yeni, după ce a scăzut miercuri la 102,595 miercuri, pentru prima dată din martie.

Yuanul a fost stabil, la 6,4596 pe dolar.

Bitcoin a marcat joi un nou record, la 37.400 de dolari, extinzând o creștere de peste 800% de la jumătatea lunii martie.

Reamintim că patru persoane au decedat şi 52 au fost arestate în timpul protestelor violente desfăşurate miercuri la Capitoliu, unde manifestanţi pro-Trump au reuşit să intre în clădirea care găzduieşte Congresul Statelor Unite.

Starea de urgenţă a fost prelungită cu 15 zile în Washington, până după ziua instalării lui Joe Biden la Casa Albă, conform deciziei primarului, relatează BBC.

Sursa: RomaniaTV

loading...