Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: 4 meciuri pentru o cotă de 5.40!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: 4 meciuri pentru o cotă de 5.40!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: 4 meciuri pentru o cotă de 5.40! Alegem să investim precaut, pe câteva dintre derby-urile programate în final de săptămână.

În ușoară scădere de formă, față de startul stagiunii, Real Sociedad va avea o deplasare deosebit de grea pe terenul Sevillei. Mizăm pe 1-2 reușite ale anadaluzilor, care vin după 8 partide consecutive în competiție, fără înfrângere și cu cel puțin un gol marcat.Alte ArticoleSimona Halep intră în carantină înainte de Australian OpenFCSB riscă 10 zile de carantină la revenirea din Turcia. Reacţie …Fotbalist mort pe teren. Avea doar 24 de ani şi a făcut infarct

Sâmbătă avem o confruntare de top și în Bundesliga. Leipzig o înfruntă pe Dortmund, într-un derby cu plusuri și minusuri de ambele părți. Gazdele au pierdut un singur meci în întreg sezonul, dar abordează partida cu multe absențe. Borussia este inconstantă, dar forța extrordinară a ofensivei conduse de Halland, o poate ajuta să scoată puncte la Leipzig.

Ultimele două selecții vin din Eredivisie, prima ligă a Olandei. Ținem cont de ritmul arătat Zwolle și Alkmaar de la startul stagiunii și mizăm pe un meci cu goluri consemnate în ambele reprize. În derby-ul locul Sparta – Feyenoord, mizăm pe forța superioară a trupei vizitatoare. Elevii lui Advocaat ocupă locul 3 al clasmentului, cu 29 de puncte adunate în 14 etape, din 8 victorii și 5 remize. Golaverajul lui Feyenoord este 29-12.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 15:00: SEVILLA – SOCIEDAD, GAZDELE MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI – COTA 1.54

S 19:30: LEIPZIG – DORTMUND, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI – COTA 1.55

S 21:00: ZWOLLE – AZ ALKMAAR, GOL MARCAT ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.46

D 13:15: SPARTA ROTTERDAM – FEYENOORD, X2 ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.55

Cotă finală: 5.40.

Dacă pariezi biletul weekend-ului la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Sursa: RomaniaTV

loading...