Crater uriaş apărut în parcarea unui spital din Italia cu centru Covid FOTO

Crater uriaş apărut în parcarea unui spital din Italia cu centru Covid FOTO

Un crater s-a format, Conform Agenţiei ANSA,  în parcarea spitalului Ponticelli, la periferia estică a oraşului Napoli, din cauza unei explozii puternice ale cărei cauze sunt momentan necunoscute.

Nu sunt anunţate victime, însă mai multe maşini au ajuns în prăpastie.Alte ArticoleAcţiunile Tesla au depăşit Facebook. Compania auto, cea mai …Ucraina, un nou lockdown. S-au închis şcolile, restaurantele …SUA înregistrează pentru prima dată peste 4.000 de decese …

Incidentul s-a petrecut departe de centrul Covid şi la aproximativ o sută de metri de prima clădire a spitalului.

Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă pentru întreg spitalul, alimentat acum de generatoare.

Autorităţile urmează să închidă centrul Covid din spital, din cauza imposibilităţii furnizării apei calde şi a energiei electrice.

Crater uriaş format în parcarea unui spial din Napoli

O explozie, ale cărei cauze nu sunt cunoscute deocamdată, a avut loc în parcarea Spitalului Ponticelli din estul orașului italian Napoli. Aripa COVID a fost evacuată, ca măsură de precauție. Explozia a provocat o gaură uriașă, care a înghițit mai multe mașini, a informat site-ul Italy24 News, citat de Libertatea.

Cotidianul italian La Repubblica scrie că „s-a format o prăpastie de cel puțin 20 de metri adâncime”. „Este o parcare care s-a prăbușit, dar slavă Domnului că nu a provocat pagube și nici morți”, a declarat președintele regiunii Campania, a cărei reședință este Napoli.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare. La fața locului, carabinierii și pompierii verifică pentru a stabili amploarea pagubelor și pentru a afla dacă există posibilitatea unor prăbușiri suplimentare.

Citeşte şi: SUA înregistrează pentru prima dată peste 4.000 de decese zilnice asociate COVID-19

Sursa: RomaniaTV

loading...