Dosar Alex Bodi. Ce decizie au luat judecătorii în urmă cu puţin timp

Dosar Alex Bodi. Ce decizie au luat judecătorii în urmă cu puţin timp

Dosar Alex Bodi. S-a decis amânarea procesului până în data de 18 ianuarie. Avocatul afaceristului a făcut și primele declarații în momentul în care a ieșit din incinta tribunalului, însoțit de Alex Bodi.

Citeşte şi: Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOTAlte ArticoleAdela Popescu este însărcinată a treia oară. A anunţat la …Ce inseamna cand te mananca nasul! Interpretari spirituale si …Carmen Şerban are un nou iubit: „Când am chef să stau …

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru csre s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic.

Alex Bodi e liber și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat Cătălin Dancu pentru Antena Stars.

Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor

Momente cumplite au avut loc acasă la Alex Bodi, afaceristul şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Totul s-a petrecut ajunul Revelionului, când femeia venise să ia copilul, după ce a stat toată dimineaţa cu tatăl şi iubita acestuia, Daria Radionova.

Citeşte şi: Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi. Afaceristul se află în arest la domiciliu

Se pare că Iulia Sălăgean, fosta parteneră a lui Alex Bodi, venise acasă la acesta pentru a-și lua fetița, iara afaceristul i-a zis că nu este de acord să i-o dea, deoarece își dorea să meargă cu cea mică într-un centru comercial.

Femeia ar fi încercat să intre în casă, moment în care Alex Bodi a bruscat-o pentru a o scoate afară din curte. În tot acest timp, fetița lor era martoră și plângea. În cele din urmă, a lăsat-o să plece, după ce Iulia a început să țipe după ajutor, potrivit Spynews.ro.

Sursa: RomaniaTV

loading...