Irinel Columbeanu dă cărţile pe faţă despre divorţul de Monica Gabor: Care a fost adevăratul motiv pentru care şi-au spus ADIO!

Irinel Columbeanu dă cărţile pe faţă despre divorţul de Monica Gabor: Care a fost adevăratul motiv pentru care şi-au spus ADIO!

Irinel Columbeanu dă cărţile pe faţă despre divorţul de Monica Gabor. Acesta susţine că divorţul de Monica l-a readus la persoana care era înainte. De asemenea, acesta a vorbit şi despre motivul pentru care a dorit foarte mult custodia fetiţei sale.

Irinel Columbeanu dă cărţile pe faţă despre divorţul de Monica Gabor. Detalii incredibile!Alte ArticoleIlie Năstase a bătut-o pe soţia sa. Poliţia a fost chemată …Radu Pietreanu suferă de o boală gravă! Și-a vândut casa …Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după lupta cu moartea: …

Divorţul de Monica nu m-a schimbat fundamental. M-a readus la cum eram înainte, în primul rând. Deci, nu m-a schimbat. Nu întotdeauna căsnicia însemană şi libertate. De multe ori nu este aşa, de cele mai multe ori nu, statistic vorbind, dar şi din observaţiile mele.

Eu mi-am dorit custodia acestui copil şi pentru setea de dreptate, în primul rând. Din punctul meu de vedere cred în egalitatea dintre bărbaţi şi femeie. Ea trebuie să se manifeste în mod unitar spun eu. Din acest punct de vedere, nu ştiu ce să fac ca să fiu decent, ponderat, eu am considerat că pot da educaţie fiicei mele, poate un pic mai bine decât în situaţia opusă. Mă refer, când spun pot, sunt multe concepte conţinute în acest -pot-, nu doar aspectele materiale.

Banii aduc libertate. Aceasta e interpretarea mea. Adevărata putere nu o capeţi prin bani, dacă vreţi să mergeţi pe această pantă. Puterea vine tocmai din nepăsarea faptului că ai bani. Trebuie să vezi propria valoare, abia asta aduce putearea.

Nu mi-am dorit niciodată să fiu mentor al femeilor pe care le-am iubit. Aşa s-a întâmplat. Întotdeauna am fost pregătiţi să ceri. Lucrurile se întâmplă cum le faci să fie, cum le alegi. Dacă opţiunea în viaţă, căsnăciei. Dacă îţi pui în gând să nu accepţi deloc minciuna, lucrurile se simplifică foarte mult.”, a spus Irinel Columbeanu.Citeşte şi: Irinel Columbeanu riscă să fie EVACUAT din apartamentul închiriat cu 400 de euro. Omul de afaceri nu a plătit chiria de aproape 6 luni

Sursa: RomaniaTV

loading...