Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID. Medicii nu i-au dat șanse

Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID. Medicii nu i-au dat șanse

Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID. Cântărețul a petrecut trei săptămâni internat în spital, printre care și o perioadă la secția ATI. Acesta a dat un interviu pentru Antena Stars, în care a recunoscut cum medicii susțin că „a scăpat ca printr-un miracol”.

Citește și: Gina Pistol a ţinut boala ascunsă! S-a aflat acum: ce se întâmplă din cauza sarciniiAlte ArticoleCâinele-girafă întoarce toate privirile de fiecare dată când …Cât plătești pe o noapte de cazare în Dubai, destinația …Gina Pistol a ţinut boala ascunsă! S-a aflat acum: ce se întâmplă …

”Da, a fost foarte grav, așa cum s-a scris. Multe lucruri nu le-am știut, le-am aflat după. Dar da, a fost să plec.”, a recunoscut Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

”Prima dată am zis că e o simplă răceală, am luat un paracetamol, dar apoi mă simțeam tot mai rău. Am făcut testul, a ieșit pozitiv, am chemat Salvarea și, într-adevăr, testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și am mers la spital. Am fost la spitalul de lângă mine, dar ei nu aveau secție de ATI, iar apoi am ajuns la Medgidia. La un moment dat oxigenul ajunsese la 50 la sută, eram foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat.”, a mai adăugat artistul.

Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia, dar a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia deoarece primul spital nu avea secție ATI.

Vestea că artistul a fost internat cu COVID a fost făcută chiar de colegii acestuia, printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 şi este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă şi tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie. Vă ţinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat, vineri, pe pagina de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Sursa: RomaniaTV

loading...