Ministrul Sănătății desființează mandatul lui Nelu Tătaru: ”Nu sunt mulțumit de DSP-uri”

Ministrul Sănătății desființează mandatul lui Nelu Tătaru: ”Nu sunt mulțumit de DSP-uri”

Ministrul Sănătății desființează mandatul lui Nelu Tătaru. Vlad Voiculescu a declarat la Digi24 că nu este mulțumit de cum arată Direcțiile de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății. Actualul ministru al Sănătății susține că trebuie construită o echipă ”puternică”.

Citește și: Câte doze de vaccin anti-COVID au ajuns în România. „Au fost stabilite anumite grupe prioritare”Alte ArticoleCâte doze de vaccin anti-COVID au ajuns în România. „Au …Noua tulpină de COVID-19 nu poate fi identificată cu testele …Alexandru Rafila atrage atenţia după apariţia noii tulpini …

Ministrul Sănătății desființează mandatul lui Nelu Tătaru: ”Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte, şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe… (…) La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus Vlad Voiculescu.

Tulpina de coronavirus descoperită în Marea Britanie a fost confirmată şi în România

Tulpina de coronavirus descoperită în Marea Britanie a fost confirmată şi în România. Este vorba despre o femeie din Giurgiu, care s-a prezentat la sfârşitul săptămânii trecute la camera de gardă a Institutului Matei Balş din Bucureşti. Astăzi a venit şi confirmarea infectării cu forma virusului descoperit în UK.

Tulpina de coronavirus descoperită în UK a fost identificată la o femeie din Giurgiu, care s-a prezentat duminică la camera de gardă a Institutului Matei Balş din Bucureşti. Femeia are o formă uşoară de COVID-19 şi nu a fost internată. În urma testării s-a stabilit că femeia a fost infectată cu noua tulpină de coronavirus descoperită în Marea Britanie.

„Este vorba de o tânără de 27 de ani din județiul Giurgiu, care s-a prezentat la spitalul nostru în data de 3, cu simptome minime. A fost testată și lăsată să plece acasă. Din datele pe care le avem, nu a călătorit în afara țării. Urmează ca DSP să facă o anchetă epidemiologică amănunțită”, a declarat, pentru B1 TV, Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al secției clinice VII „Terapie Intensivă Adulți”.

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...