Simona Halep, primele declarații despre carantină. „Va fi dificil din punct de vedere mental”

Simona Halep, primele declarații despre carantină. „Va fi dificil din punct de vedere mental”

Simona Halep intră în carantină timp de 14 zile la Adelaide, împreună cu ceilalţi jucători şi jucătoare de pe primele trei locuri ale clasamentului mondial din tenisul profesionist, printre care sârbul Novak Djokovic şi spaniolul Rafael Nadal, înainte de a se deplasa la Melbourne în vederea participării la turneul Australian Open.

Simona Halep, pregătită pentru carantinăAlte ArticoleMiliardarul israelian condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul …DNA l-a trimis în judecată pe fostul soţ al Ritei Mureşan …ÎPS Teofan: „Noi cu agheasma, medicii cu vaccinarea”

„Stiu ca va fi dificil din punct de vedere mental, dar consider ca experientele mele in bulele securizate din 2020 ma vor ajuta sa fac fata”, a spus Simona Halep pentru Reuters, adaugand ca este recunoscatoare pentru fereastra de cinci ore in care se poate antrena in fiecare zi pe perioada carantinei din Australia: „Sunt mai putin stresata si pentru ca stiu ca in Australia au COVID-19 sub control si odata ce voi iesi din carantina voi fi libera”.

Simona Halep (29 ani), campioana la Wimbledon in 2019, a avut un sezon 2020 bun, in ciuda pandemiei de coronavirus, cu o serie de 17 victorii consecutive, dar nu a participat la US Open din cauza noului coronavirus. In cele din urma, sportiva s-a infectat cu COVID-19 la Bucuresti.

„Lockdown-ul de anul acesta ne-a facut sa fim mult mai obisnuiti sa petrecem mai mult timp in case decat o faceam inainte”, a mai spus Simona Halep.

„Am lucrat mult la conditia fizica. Trebuie sa am grija de corpul meu mai mult decat de obicei, fac multe exercitii de intarire si de viteza, iar de la inceputul lunii decembrie am inceput sa lucram pe teren. Am facut multe exercitii si repetari, iar acum in sfarsit am inceput sa joc contra unor fete din Romania, pregatindu-ma pentru meciurile din Australia”, a mai declarat Simona Halep.

Sursa: RomaniaTV

loading...