Explozie de mare amploare în Ucraina. Nu au fost raportate victime

Explozie de mare amploare în Ucraina. Nu au fost raportate victime

Explozie de mare amploare în Ucraina. Livrările de gaz natural către Europa nu ar urma să fie afectate de această explozie, scrie Agerpres.

Media ucrainene au informat că nu au fost raportate victime, iar martorii au postat pe social media înregistrări ce arată o ‘minge de foc’ de mari dimensiuni.Alte ArticoleSchimb de focuri în Cisoridania după ce armata israeliană …Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţiPapa Francisc se vaccinează împotriva Covid-19

Explozie de mare amploare în Ucraina

Citeşte şi: „Vacanţa de iarnă în siguranţă”, şcolile şi restaurantele rămân închise până pe 24 ianuarie, în Ucraina

La locul deflagraţiei au fost trimişi 40 de pompieri. Cauza exploziei nu este deocamdată cunoscută.

Ucraina, un nou lockdown

Ucraina, un nou lockdown. De această dată, regulile sunt mult mai stricte, s-au închis şcolile, restaurantele şi sălile de sport, transmite Reuters. Numărul infecţiilor cu coronavirus a început să crească din nou în luna septembrie şi se menţin la un nivel relativ ridicat.

Autorităţile ucrainene au înregistrat peste 1 milion de infecţii cu coronavirus şi 19.588 de decese au fost puse pe seama virusului până la data de 8 ianuarie, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Vecinii României, restricţii fără precedent. Ungaria, fără circulaţie pe timpul nopţii. Ucraina este în pragul catastrofei

Guvernul de la Kiev a decis intrarea în acest nou lockdown încă de la începutul lunii decembrie, când Ucraina înregistra în jur de 12.000 – 14.000 de infectări pe zi.

Noile măsuri, ce includ şi interzicerea adunărilor, sunt impuse până la data de 24 ianuarie.

Sursa: RomaniaTV

loading...