Nancy Peloci, îngrijorată de starea mentală a lui Trump: Ar putea lansa un atac nuclear

Nancy Peloci, îngrijorată de starea mentală a lui Trump: Ar putea lansa un atac nuclear

Nancy Pelocy, îngrijorată de starea mentală a lui Trump. Şefa Camerei Reprezentanților a Congresului SUA a anunțat că a cerut să discute despre acest subiect cu șeful Statului Major american, Mark Milley.

Mai mult, aceasta spune că Donald Trump ar putea lansa un atac nuclear sau să inițieze un război în ultimele sale zile la Casa Albă, relatează CNN, citat de Digi24. Alte ArticoleRomânul răpit de piraţi în Oceanul Atlantic a fost eliberatAvion de pasageri, dispărut de pe radar după decolare. UPDATE: …Incendiu la maternitate, zece bebeluşi au murit. Copiii aveau …

Citeşte şi Nancy Pelosi trimite actul de acuzare a preşedintelui american Donald Trump în Senatul american

Nancy Pelosi, îngrijorată de starea mentală a lui Trump: „Am vorbit cu șefului Statului Major”

„În această dimineață am vorbit cu șefului Statului Major, Mark Milley, și i-am propus să discutăm despre posibile precauții pentru a preveni ca un președinte instabil mintal să inițieze un atac militar sau să ordone o lovitură nucleară.

Situația este extrem de periculoasă și trebuie să facem tot ce putem pentru a îi proteja pe americani de asaltul asupra țării și democrației noastre”, a transmis Pelosi într-o scrisoare adresată membrilor Congresului.

Şefa Camerei Reprezentanților a Congresului SUA a precizat ulterior că a primit asigurări din partea șefului armatei că există elemente de siguranță pentru a preveni lansarea unei arme nucleare, în cazul în care președintele Trump decide să facă acest lucru.

Sursa: RomaniaTV

loading...