Marcel Ciolacu: „Orban şi Cîţu au minţit. Comisia Europeană a arătat asta”

Marcel Ciolacu: „Orban şi Cîţu au minţit. Comisia Europeană a arătat asta”

Marcel Ciolacu a declarat, duminică seară, la România Tv că actualul guvern a amânat bugetul până în februarie. Liderul PSD i-a acuzat pe Ludovic Orban şi pe Florin Cîţu că au minţit atunci când au spus că au făcut împrumuturile pentru a susţine economie pe perioada pandemiei.

„Se pare ca bugetul va fi amanat pana in februarie. Comisia Europeana a aratat faptul ca am fost mintiti. Comisia Europeana a spus ca domnul Orban si domnul Cîţu au mintit. Au spus ca au facut imprumuturile pentru a sustine economia pe perioada pandemiei. Cifrele făcute publice de Comisia Europeană au spus altceva”, a declara Ciolacu la România Tv.Alte ArticoleLiderul AUR George Simion: Toată țara asta a ajuns să fie …Mihai Tudose: „Dozele de vaccin vin cu țârâita și sunt …Fără penali în funcţii publice? Costel Alexe nu îşi dă …

Marcel Ciolacu: Niciodata nu s-a intamplat asa ceva in Romania

Liderul PSD a mai precizat că toate investiţiile din România sunt compromise pentru că nu există încă un buget. Acesta a subliniat că niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România.

„Vom veni saptaman viitoare cu un buget alternativ. Vom prezenta romanilor ca exista bani in buget, astfel incat sa nu fie inghetate salariile.

Toate investiţiile sunt compromise pentru că nu avem încă un buget. De exemplu, o primarie va avea buget, cel mai devreme în aprilie. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva in Romania”, a mai spus liderul PSD.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...