Doliu în lumea handbalului. A murit antrenorul Bogdan Macovei, la 67 de ani

Doliu în lumea handbalului. A murit antrenorul Bogdan Macovei, la 67 de ani

Doliu în lumea handbalului. ”L-am venerat şi l-am iubit ca antrenor şi om. Sunt şocată, este un om care va fi pentru totdeauna în mintea şi sufletul meu. Nu am mai apucat să bem o cafea, aşa cum ne plănuisem, să mai stăm să depănăm amintiri sau să primesc sfaturi. Nu am ştiut niciodată că ar fi bolnav, el nu se plângea niciodată şi nu a spus că ar avea probleme grave”, a declarat Carmen Amariei, pentru News.ro.

Citeşte şi: Alina Vidican este în doliu. Tatăl ei a murit: „A recidivat cancerul”Alte ArticoleMarius Şumudică, victima rasismului la televiziunea turcă. …Raliul Dakar 2021. Românul Emanuel Gyenes a reuşit cea mai …Dan Petrescu a semnat contractul, Marius Şumudică rezilierea …

„Azi dimineaţă soţul meu mult iubit, Bogdan Macovei, a părăsit această lume pentru una mai bună şi mai blândă! Va trebui să învăţ să trăiesc fără prezenţa lui fizică! Dar el va rămâne mereu lângă mine! Drum bun în eternitate, iubirea mea!”, este şi mesajul soţiei lui Bogdan Macovei, Sabina.

Doliu în lumea handbalului. A murit antrenorul Bogdan Macovei

A activat la nivel de club, echipe naţionale, România şi Macedonia, la nivel FR Handbal şi al forului european.

Între realizările sale se numără locul 4 obţinut cu naţionala României la Campionatul Mondial din 1999, unde Carmen Amariei a devenit golgeter, iar în carieră a contribuit decisiv şi la calificarea reprezentativei la Jocurile Olimpice din 2000. Tot la nivel de echipe naţionale a pregătit Macedonia, unde a rămas foarte apreciat, cu atât mai mult cu cât a condus Kometal Skopje cu succes în Liga Campionilor.

Citeşte şi: Oase este în doliu! Tatăl co-prezentatorului Asia Express a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

În România a cucerit titlul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, în 1999 şi 2000.

Nenumărate mesaje de condoleanţe au fost transmise, luni seară, pe reţelele sociale de foste mari jucătoare ale naţionalei României, precum şi de oficiali ai forului naţional şi european.

Sursa: RomaniaTV

loading...