Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, scandal cu Alexandra Stan: „Mă, femeie, vrei să mori?”

Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, scandal cu Alexandra Stan: „Mă, femeie, vrei să mori?”

Survivor România 2021. Cătălin Moroșanu a avut un schimb de replici cu Alexandra Stan, asta după ce cântăreața l-a scos din sărite și pe Jador, care i-a reproșat că nu îi convine nimic, potrivit Kanal D.

Cătălin Moroșanu a început să o critice pe blondină din mai multe motive, iar cei doi au început să aibă o discuție mult mai tensionată. „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!‘, i-a reproșat Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.Alte ArticoleVIDEO Imagini revoltătoare, un delfin a fost omorât cu bâtele …Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Cum a reacționat Marius …O vedetă din serialul Spitalul de Urgenţă a murit la 55 de …

Citeşte şi: SURVIVOR ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 9 IANUARIE 2021. Faimoşi sau Războinici?

Alexandra Stan, în centrul atenţiei

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă‘,a declarat Jador.

„Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor. Aș prefera să fiu pe traseu. N-am mâncat cam deloc, am mâncat doar cocos. Ne-am prins așa care e treaba cu cocosul. Eu încerc să fiu cât mai ok cu toată lumea, observa unele lucruri, n-ai cum să nu le observi. Sper să fie toată lumea ok și cu mine!‘, a mărturisit Alexandra Stan.

Citeşte şi: Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare: „Am furat mâncare”

Panică la Survivor România 2021

Încă din primul episod, care a fost difuzat sâmbătă seara, la Kanal D, concurenţii au avut parte de emoţii, după ce Marilena, din echipa Războinicilor, a leşinat. Tânăra a reuşit cu greu să facă faţă confruntării, iar la un moment dat, s-a prăbuşit la pământ.

Un incident a avut loc în prima ediţie a show-ului. Marilena a luptat până la epuizare pentru echipa sa, până când i s-a făcut rău la sfârşitul confruntării şi a leşinat.

Medicul a spus că situaţia concurentei din echipa Războinicilor este stabilă, nu există complicaţii, a leşinat din cauza epuizării, potrivit Kanal D.

Sursa: RomaniaTV

loading...