Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? Ce a răspuns prezentatorul TV

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? Ce a răspuns prezentatorul TV

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? Prezentatorul TV a răspuns: „Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea. 

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine„, a declarat Dan Negru la Kanal D.Alte ArticoleAdulter postat pe TikTok. Cum şi-a dat seama un bărbat că …Scandal la Survivor România 2021. Jador şi Cătălin Moroşanu, …Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară: „Am …

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin?

Acesta a mai spus despre Andreea și Mihaela Rădulescu faptul că sunt două femei extrem de generoase, dar niciodată nu le-a privit mai mult ca pe niște colege de televiziune sau maximum prietene: „Sunt două femei generoase, nu sunt agresive în fața publicului”.

Citeşte şi: Dan Negru, „Regele audienţelor”: „Porecla asta e o povară”

Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic

La un moment dat, Denise Rifai l-a întrebat dacă este dependent de succes, având în vedere că este cel mai longeviv om de telviziune, cu o carieră de peste 25 de ani.

”Succesul în televiziune e ca bitcoinul. Astăzi e sus, mâine e jos. Noi suntem dependenți de niște oameni care se uită sau nu se uită la noi. Longevitatea succesului e o întâmplare. Asta cu ”regele audiențelor”, e o întâmplare. E o pură întâmplare. Dacă vrei longevitate și succes… sunt alții care au longevitate și succes”, a spus Dan Negru, în timp ce scotea telefonul și forma un număr.

Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Florin, mă întreba Denise de succes și am spus: ”stai că sun eu să vezi un om care știe ce e ăla succesul”, i-a spus Dan Negru lui Florin Piersic, când acesta a răspuns la telefon.

Citeşte şi: Dan Negru, patronul Pro TV? „Cu puţin curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”

”Nu știu dacă sunt eu acela. Succesul ți-l faci singur, dar depinzi de public”, a spus Florin Piersic, modest ca de obicei.

Sursa: RomaniaTV

loading...