Dezvăluiri curajoase despre Sistemul din spatele „luptei anticorupție”. Ghidul de “Tortură” al Binomului

Dezvăluiri curajoase despre Sistemul din spatele „luptei anticorupție”. Ghidul de “Tortură” al Binomului

Dezvăluiri curajoase despre Sistemul din spatele „luptei anticorupție”. Societatea românească a ajuns să fie înțeleasă, din nefericire, prin abuzuri pe bandă rulantă, vieți distruse, o luptă politică în care păstrarea puterii se face cu ajutorul cătușelor. Toate acestea, desigur, sub pretextul „luptei anticorupție”.

Dezvăluiri curajoase despre Sistemul din spatele „luptei anticorupție”. Felul în care s-au întâmplat lucrurile în ultimii ani îl putem înțelege datorită eforturilor fostului judecător Ion Popa și a cărții lui. Se numește „Noaptea dreptății românești 2005 -2020”.Alte ArticoleLiviu Dragnea cere revizuirea condamnării. Avocata sa a cerut …Trei judecătoare ale ÎCCJ sunt auzate la SIIJ că ar fi complotat …Tăriceanu, prima reacţie după ce a fost acuzat că a luat …

Etapele identificate de autor în Ghidul de “Tortură” al Binomului în Epoca Luptei Anticorupție:

Dezvăluiri curajoase despre Sistemul din spatele „luptei anticorupție”. Indicarea țintei

„Pornind de la conceperea și organizarea proiectului în structura piramidală cu decizie unică la vârf, coroborate cu dependența și obedienți a treptelor preliminare față de vârful piramidei nu poate fi concepută logic o altă variantă de lucru decât cea în care nominalizarea țintei aparținea fie direct vârfului, fie și era agreată de acesta”, a scris Ion Popa în cartea sa.

Cine este vârful? În concepția lui, e vorba despre Traian Băsescu, apoi despre Klaus Iohannis, dar mai degrabă putem vorbi de un cerc mult mai larg, în care decizie este colectivă, în care Președintele poate că indica niște ținte, generice sau cu nume și prenume, dar știu că erau adăugate pe această listă multe alte persoane. O făcea George Maior, directorul SRI, dar și lideri politici.

Dezvăluiri curajoase despre Sistemul din spatele „luptei anticorupție”. Cum ajungeai pe acea LISTĂ?

Trebuia să fii relevant pentru Sistem, să-i încurci sau măcar să ai potențial de face așa ceva. Trebuia să faci parte din ceea ce americanii numesc „establishment”, o categorie de oameni care în România trebuia să dispară, să fie înlocuită cu oamenii lor, notează EVZ.

S-a discutat public despre asemenea situații, Marian Vanghelie fiind unul din cei are a indicat primul existența unor asemenea liste. S-a spus că în Proiectul inițial erau 300 de Ținte, apoi aria numelor s-a mărit pe măsură ce interesul fiecărui participant s-a definit mai clar. Marian Vanghelie, fost lider în PSD, a declarat că fostul premier Victor Ponta, Ilie Sârbu și fostul director SRI, George Maior, au stabilit lista a 15 persoane din partid care trebuie arestate, deoarece erau “incomode”, atât pentru Ponta, cât pentru Sistem.

Ghidul de “Tortură” al Binomului în Epoca Luptei Anticorupție 

Sursa: RomaniaTV

loading...