Doi copii au fost omorâți în bătaie de iubitul mamei lor, după ce femeia l-a prezentat drept „viitorul vostru tată vitreg”

Doi copii au fost omorâți în bătaie de iubitul mamei lor, după ce femeia l-a prezentat drept „viitorul vostru tată vitreg”

O femeie din Ucraina se zbate între viață și moarte după ce a fost bătută cu bestialitate de partenerul său. Acesta i-a ucis copii cu sânge rece, după ce tânăra l-a prezentat drept “tatăl vitreg”. Vezi în galeria foto imaginile cu cei doi copii și mama lorVasil Tsekh, în vârstă de 30 de ani, este acuzat de crimă după ce i-a ucis pe cei doi copii ai iubitei sale. Bărbatul i-a bătut cu pumnii și cu un scaun pe minorii de 9, respective 2 ani, scrie The Sun. Ba mai mult, oamenii legii au declarat că Tsekh i-a izbit pe copii de pereții localului în care se aflau. Ludmila și Vasil s-au întâlnit prin intermediul unui site de anunțuri matrimoniale. Nici femeia nu a scăpat de furia bărbatului, ea fiind internată în spital, în stare gravă, după ce a fost bătută cu bestialitate. Atacul furibund a avut loc chiar în ziua în care cei doi copii l-au întâlnit pe Vasil. Ludmila l-a prezentat pe bărbat drept “tatăl vitreg”, fapt ce l-a înfuriat pe Tsekh.

Sursa: Observator

loading...