Iohannis avertizează: „Nu mai pot fi tolerate ineficiența și incompetența pe bani publici”

Iohannis avertizează: „Nu mai pot fi tolerate ineficiența și incompetența pe bani publici”

Iohannis avertizează la început de an că nu mai este loc de improvizaţii. Președintele a anunțat că acest an este unul important pentru viitorul României și a anunțat că el și Guvernul Florin Cîțu au două obiective cruciale.

”Ne aflăm la începutul unui an extrem de important pentru viitoarea dezvoltare a României. Avem două direcții majore: trebuie să stopăm pandemia, iar asta ține de reușita campaniei de vaccinare, iar pe de altă parte trebuie să repornim în forță toate sectoarele economice și să facem reforme.Alte ArticoleIohannis: Mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarieNoi plecări din Guvern. Florin Cîţu scapă de oamenii lui …COMUNICAT: AUR susţine implicarea Bisericii Ortodoxe Române …

Succesul vaccinării va genera capacitatea de a relua activitățile economice și sociale grav afectate. Viziunea mea și a Guvernului este accesul la fondurile europene și un buget centrat pe investiții și sprijinirea mediului de afaceri, cu care vom crea premisele unei creșteri economice sustenabile.

Klaus Iohannis: „Anul 2021 va fi anul revenirii la o viaţă normală”

Iohannis avertizează că ducația și sănătatea au nevoie de reforme. E nevoie de resetarea statului, punând în centru accesul cetățeanului la servicii publice. Așadar, digitalizare și debirocratizare pe toate palierele. Nu mai pot fi tolerate ineficiența și incompetența pe bani publici.”, a Klaus Iohannis la Cotroceni.

De la începutul anului, şeful statului a avut mai multe întâlniri cu premierul şi miniştri ai Cabinetului Cîţu, cât şi cu liderii coaliţiei de guvernare.

Este prima conferinţă de presă susţinută de către preşedintele Klaus Iohannis la începutul acestui an.

Ultima conferinţă de presă a preşedintelui a avut loc în 25 noiembrie, înaintea alegerilor parlamentare.

Sursa: RomaniaTV

loading...