Momentul în care poliţistul local din Oradea îşi înjunghie soția în parcare, filmat de camerele de supraveghere

Momentul în care poliţistul local din Oradea îşi înjunghie soția în parcare, filmat de camerele de supraveghere

Un poliţist local din Oradea şi-a înjunghiat de cinci ori soţia, la câteva luni după ce s-au separat, iar momentul teribil din parcare a fost filmat de camerele de supraveghere. După atacul din faţa blocului, bărbatul a fugit.Scenele de groază au avut loc duminică seară, pe strada Oneștilor din Oradea.Înregistrarea video publicată de ebihoreanul.ro este de-a dreptul şocantă. Se vede cum poliţistul îşi atacă soţia, iar mai multe persoane care asistă la grozăvie, inclusiv un taximetrist, se feresc să intervină în sprijinul femeii.

Conform imaginilor filmate de camerele de supraveghere, agresiunea din parcarea blocului P2, a început în jurul oreii 18.09, la câţiva metri de maşina femeii.După o discuţie aprinsă între cei doi, care ar fi avut loc în autoturism, femeia a vrut să plece, poliţistul a ieșit după ea și a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit.Un taximetrist care a văzut scena, în loc să sară în ajutorul victimei, dă maşina în marşarier.În timp ce poliţistul se îndreaptă spre bloc, femeia zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor.Doar că agresorul se întoarce spre victimă, momentul în care şoferul de taxi demarează şi pleacă din parcare.

Femeia rămâne singură în faţa poliţistului local, care o aleargă în jurul maşinilor, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea.După câteva zeci de secunde, timp în care femeia reuşeşte să intre în scara blocului, bărbatul pleacă, este filmat cum merge pe trotuar, cu cuţitul în mână.Pe lângă taximetrist, în imaginile surprinse de camrele de supraveghere se vede cum şi alte persoane care au asistat la agresiune s-au ferit să sară în ajutorul femeii.

Bărbatul a fost capturat după câteva ore de căutări cu reflectoare şi câini de urmă. Se ascundea într-un bloc aflat în construcţie.Poliţistul local se rănise cu acelaşi cuţit, dar tăieturile erau superficiale.Femeia de 45 de ani, mamă a doi copii, a scăpat cu viaţă printr-o minune, în urma atacului.Avea cinci lovituri de cuţit.Medicii SMURD care au intervenit la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o rapid la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Spitalul clinic judeţean Oradea.„Starea era gravă, stabilă hemo-dinamic, dar a necesitat proceduri de decompresie a plămânului care i-a fost afectat în urma acestui atac.

Plăgile, o parte dintre ele, au fost penetrante şi, ca atare, clar că viaţa ei a fost pusă în pericol”, a declarat dr. Hadrian Borcea, UPU Oradea.Agresorul este poliţist local şi fost adjunct al şefului Poliției Locale din Oradea. Împotriva lui s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.Potrivit Adevărul, victima atacului este o femeie de 45 ani, mamă a doi copii.

Sursa: Observator

loading...