PSD: „Aceasta este imaginea României normale, clamate de Iohannis: guvernanţii se luptă pentru funcţii, nu pentru soluţii”

PSD: „Aceasta este imaginea României normale, clamate de Iohannis: guvernanţii se luptă pentru funcţii, nu pentru soluţii”

PSD îl atacă pe preşedintele  Iohannis, după conferinţa de presă susţinută de acesta marţi seară, în cadrul căreia a făcut mai multe afirmaţii cel puţin controversate, cum ar fi aceea că îngheţarea salariilor bugetarilor pentru anul 2021 ar fi o măsură justă.

„«Reforma» în viziunea preşedintelui Iohannis înseamnă înlocuirea a mii de directori de şcoli cu pilele PNL, OUG de modificare a justiţiei în dispreţul românilor care au votat la referendum şi nerespectarea legilor care asigurau venituri decente pentru milioane de salariaţi şi pensionari.Alte ArticoleDoliu în PSD. Liderul a murit FULGERĂTOR. Abia îşi serbase …Klaus Iohannis cere menţinerea RESTRICŢIILOR: „Numai …Călin Popescu Tăriceanu, avertisment pentru Klaus Iohannis: …

Aceasta este imaginea României normale, clamate de Iohannis în această seară: un stat în care guvernanţii se luptă pentru funcţii, nu pentru soluţii pentru depăşirea crizei sanitare. Totul sub ochii îngăduitori ai tătucului de la Cotroceni.

În loc să «reformaţi» Educaţia prin impunerea politrucilor în locul directorilor cu performanţe, mai bine daţi-le o şansă la un trai decent în viitor copiilor României şi deschideţi şcolile!”, arată o postare de marţi seara pe pagina de Facebook a PSD.

PSD critică dur afirmaţiile lui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că măsura îngheţării salariilor i se pare una justă, că trebuie să fim foarte conştienţi că economia a suferit şi că nu poate fi vorba de mărirea unor lefuri bugetare în 2021 înainte de ieşirea din criza economică.

Şeful statului a mai spus că ordonanţa de urgenţă prin care s-a amânat aplicarea dispoziţiilor legale referitoare la compunerea completurilor de apeluri a reprezentat o „situaţie excepţională”, „o situaţie creată de PSD”.

Întrebat dacă promite că nu vor mai exista astfel de ordonanţe pe justiţie, şeful statului a răspuns afirmativ.

„Acum, cu un nou Parlament care ştie care e miza, care ştie că trebuie reparate legile justiţiei, nu vor mai exista astfel de excepţii şi am subliniat în discuţiile cu guvernanţii acest lucru foarte clar”, a susţinut el.

Citeşte şi: Klaus Iohannis cere menţinerea RESTRICŢIILOR: „Numai această combinație face posibilă revenirea la normalitate”

Sursa: RomaniaTV

loading...